Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hearthbuddy - wygrywanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie co do tego bota. Wlaczylem arene 2x i z tego co czytalem robil niektorym 8-3 itp itd. Mi 2x 2-3. Nic nie przestawialem, nie zmienialem. Rankedy tez tak srednio Sobie radzi ale zawsze na +. Na rankedach uwazam, ze to moze byc wina talii wiec spoko. Ale na arenie powinno dzialac jak malina. Moglby ktos cos doradzic? Jakies zaawansowane ustawienia? Czy po prostu mialem pecha? Z tego co widzialem to talie budowal troszke bezmyslnie poniewaz bral same drogi karty i w calej talii mial moze z 2-3 tanie karty :( Troszke chaotycznie napisane wiec sorka :)

Opublikowano

Hej,

u mnie areny jak zostawię go samego wyglądają tak, że wygra średnio 3 partie na rundę. Jak wybiorę mu karty sam to wygrywa ich średnio 4.5. Bot ma problemy z combosami niektórymi i co mnie wkurza jak gra magiem to zostawia sobie niektóre karty na "później" przez co zazwyczaj jest w plecy. Z tego powodu areny gram już sam o ile mam maga lub szamana:)

Opublikowano

Rankiedy: 44% wygrane - średnio przy decku dość drogim - Mam Złotą kartę smoka 8/8 co przywołuje piskleta to wogóle jej nie urzywa. Albo ma na ręku 5 kart i oddaje rundę.

Areny - zostawiłem go raz na arenę więcej tego nie zrobię zrobił mi 3 areny szczego dwie to 3 przegrane 0 wygranych a na trzeciej zrobił 3/3. ogólnie nadaje się do zapuszczenia na nockę by golda farmić.

Opublikowano

Słabe te rankedy Twoje. Jak mówisz, że deck jest spoko to może nie masz dobrze ustawionego pliku routine>defaultroutine

ja mam mech maga i poniżej 75% nie schodzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...