Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto wrócić do lola?

Luuz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A niby w cs jest lepsze community? Co 2 rusek cie wyzywa, Polak też cisnie po każdym, też są cziterzy którzy są jeszcze bardziej wkurwiający niż w LoLu. Dzieci ida za modą, a ze youtuberzy kreca z cs- wiecej dzieci gra w cs. 

Opublikowano

Polecam wrócić.

Obecnie doszło wiele interesujących nowości (typu maestrie) i gra coraz bardziej skupia się na teamowych rozgrywkach niż pojedynkach. Oczywiście zawsze znajdą się jakieś gówna, ale w każdej grze się trafiają. Mimo to uważam, że warto ;)

Opublikowano

Większość aktualizacji to nerfy postaci, jeszcze troche poczekamy i żadną postacią nie bedzie sie dalo grac, dziwie sie ze jeszcze katariny nie znerfili.

Opublikowano

Większość aktualizacji to nerfy postaci, jeszcze troche poczekamy i żadną postacią nie bedzie sie dalo grac, dziwie sie ze jeszcze katariny nie znerfili.

No jak coś jest nie zbalansowane przez nowe itemy które wchodzą do gry, bądź są zmieniane to nic dziwnego, że co jakiś patch jest nerf czegoś.

mqdefault.jpg

Opublikowano

Wydaje mi się ze ludzie trochę przesadzają.

drophack? od 400 gier ani razu mi się nie zdarzył, a przez 2 lata gry max 2-3 razy.

cheaty? może ze 3-4 razy miałem podejrzenia ze ktoś używa.

flame? jak w każdej grze, im wyższa dywizja tym lepiej (jestem w plat i nie narzekam)

Co 2-3 tyg wchodzi nowy patch, zmiany są normalne wiec nie wiem na co ludzie narzekają.

Jest więcej nerfów niż buffów, jednak w ten sposób jest łatwiej zbalansować postacie.

Opublikowano

Aktualnie dosłownie co kilka meczy wywala mnie jakiś dzieciak poprzez drophack. Ostatnio też serwery Nordic powodują dc i brak możliwości zalogowania się.

Community jest 12-14 lat . Cheaty zdarzają się praktycznie co mecz - wiem jak rozróżnić ponieważ sam je testowałem długi czas. 

W tą grę jeżeli nie masz 5 graczy i nie gracie wspólnie to nie ma żadnego sensu grać. Nawet, jeżeli zgłosisz cheatera, zrobisz screeny czy nagrasz demko, to RITO nic z tym nie zrobi. Oni jedynie rozwiązują sprawy jak ktoś nie może im zapłacić za RP : ) . Niestety taka prawda.

Mówicie - są zawodowcy i na streamach grają świetnie. Proszę obejrzeć filmiki jak grali na niższych dywizjach, staty mieli po 0/4 i przegrywali gry. W tych dywizjach, w których oni są nie ma złych graczy po prostu. A no i oczywiście każda z drużyn lepszych ma kumpli w RITO i wiedzą zawsze wcześniej którą postać ograć, bo będzie zboostowana : )

Oczywiście, zdarzają się gracze normalni lecz na każdą grę w Twojej czy przeciwnej drużynie znajdzie się 1 dzieciak który wyzywa lub trolluje i 1 noob. Teraz w rankedzie szczęściem jest, jeżeli nie będzie AFKa.

Nic dziwnego, że na każdym LCS na chacie na streamie się wyśmiewają z EU  , a jako kraj nie mamy porządnej drużyny.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

@Luuz jesli fajnie ci sie gralo to wroc :) jak dla mnie warto mialem tez taka dluga przerwe jak ty i teraz z p5 juz mam p2 80 punktow. Nie wiem po prostu czy tesknilem za lolem i mi sie gra przyjemniej teraz czy to dzieki temu ze community sie poprawilo. Sam sprawdz :)

Powodem mojej przerwy od lola był właśnie rage na innych graczy przeważnie grałem duo rankedy i trochę gier z teamami. Administracja jest niepoważna z tego co piszecie pamiętam jeszcze że kiedyś jak ludzie kupowali sobie refy to zrobili wielką afere i wszystkim je pozabierali a jak od długiego czasu są bolowcy etc. to nic z tym nie robią i mają wylane.

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to "nie wracaj do lola bo ssie, dużo hacków, dzieci, no nie wracaj no bo nie" Piszą to ludzie którzy i tak grają w lola. W większości osoby które grają zapewne tylko normale albo sa w niskich dywizjach i nie mogą z nich wyjść.

Gra jak każda inna, nie da się całkowicie wywalić czarnych owiec ze społeczności. Nie chcesz flejmu, głupich dzieci? Ściagnij sobie inną gre i graj offline.

Jeśli faktycznie zacznie być coraz więcej cheaterów rito w końcu cos z tym zrobi, uwierzcie zrobi.

Tak samo było z wowem, polecieli z anulowaniem comiesięcznej opłaty by zmniejszyć inflacje.

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to "nie wracaj do lola bo ssie, dużo hacków, dzieci, no nie wracaj no bo nie" Piszą to ludzie którzy i tak grają w lola. W większości osoby które grają zapewne tylko normale albo sa w niskich dywizjach i nie mogą z nich wyjść.

Gra jak każda inna, nie da się całkowicie wywalić czarnych owiec ze społeczności. Nie chcesz flejmu, głupich dzieci? Ściagnij sobie inną gre i graj offline.

Jeśli faktycznie zacznie być coraz więcej cheaterów rito w końcu cos z tym zrobi, uwierzcie zrobi.

Tak samo było z wowem, polecieli z anulowaniem comiesięcznej opłaty by zmniejszyć inflacje.

A jeszcze wiecej osob to pisze, bo gra w cs, gdzie sytuacja jest taka sama, może jeszcze gorsza.

Gram od 4 lat, w ciągu ponad 3000 gier ani razu nie dostalem drophacka.

Opublikowano

To już raczej zależy od Ciebie. Zależy co rozumiesz przez ''Czy warto?'' Jeśli nie masz nic innego do roboty, a nudzi Ci się to możesz wrócić. Zagraj sobie te kilka meczy, zobacz i oceń czy warto. 

Cheaty? Caly czas przecież sypią się jakieś ban wave'y. Flame? Klikasz enter wpisujesz  /ignore all  klikasz Enter i grasz dalej. 

Drophack zdarzył mi się tylko na jednym rankedzie. Mecz był anulowany, ale gościa i tak zgłosiłem. 

Opublikowano

Więcej nerwów niż przyjemności ...

nn4e86.gif

The future starts today, not tomorrow.

The rest is silence. High by the beach.

Will you go crazy? What do you mean?

Opublikowano

Pytasz się czy wrócić do lol'a ;-; Jak masz tak pisać to lepiej graj w tego cs'a , a nie graj na siłe .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...