Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paczki modyfikacji na zamówienie

RaZH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, wznowić temat tworzenia paczek modów, był już taki temat, ale twórca już się nie zajmuje.

Mini regulamin

1. Paczki będą udoatępniane dla wszystkich urzytkowników

2. Zamówienia są bezpłatne. Można zażyczyć max 30 modów ( nie licząc modów typu opti fine )

3. Prośby o paczkę można prosić raz na miesiąc

4. Paczkę robię dla osób które mają +100 postów. Dla osób + 450 postów robie do 100 modyfikacji.

5. Podziękowania będe zgłaszał jako off topic. Zawsze możesz zostawić kciuka w góre ;).

Ps: Nie robię paczek bez podania lissty modyfikacji

Opublikowano

Nie rozumiem co w tworzeniu paczek jest takie trudne? Wystarczy posiadać launcher MultiMC, stworzyć instance, dać wersje, kliknąć żeby zainstalowało forge i dodawać mody. Od czasu MultiMC "robienie paczek" przez inne osoby jest bez sensu. Dajmy taki przykład:

Posiadam MultiMC i chciałbym tworzyć paczki za cash i czy ma to sens? Nie, jedynie może mieć to sens jak bym dodał coś czego nie można tak łatwo dodać np. własny Resource Pack czy coś w tym stylu.

Więc pozdrawiam i jestem na nie z Twoim pomysłem robienia paczek.

Opublikowano

Elo zrobił byś mi paczkę modów do minecraft 1.7.10 mody :Thermal Expations,Thermal Dynamic,Thermal Fundation,Ender io.Mekanism(a oczywiście ze wszystkimi dodatkami),Applied energistic,Minefactory reloded, not enough items , ender storage, Extra utilities,Tinkers construck,tictooltips,chisel

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...