Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prosze O Pomoc W Postawieniu Serwa...

DavideX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o pomoc w postawieniu Serwera Metin2.

Próbowałem już 30 razy różnymi sposobami i zawsze z tym samym skutkiem : Nie mogę się zalogować na serwer.

Jeśli by ktoś wiedział co mógłbym zrobić w tej sprawie byłbym naprawdę wdzięczny.

Dołączam także screen-a z widokiem komunikatów w bazie FreeBDS oraz widokiem włączonego Hamachi i Portmapa. Jeszcze raz proszę o pomoc.

33702800.png

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

W głównym katalogu gry w pliku tekstowym mc.txt masz swoje ip z Hamachi z końcówką.100? Jeśli grasz przez spolszczenie powinno być ono również z końcówką .100.

Zaporę systemową masz wyłączoną?

W sysinstall powinieneś mieć w Netmask 255.0.0.0 i enter.

Bądź człowiek! Jebnij minusa

sygnabysketchy132313.png

Opublikowano

w pliku txt.mc mam końcówkowe 100 zapora także jest wyłączona a Netmask mam 255.255.255.0 bo mam router a w poradniku pisali żeby tak zostawić jak się ma router

Opublikowano

Router czy nie router spróbuj zamiast 255.255.255.0, to zmień na 255.0.0.0, może zadziała

18706.png31824.png

32441.png33149.png

32619.png31684.png

24476.jpg33125.png

Opublikowano

Zmieniłem NetMask na 255.0.0.0 ale i to nie pomogło, w item-ach nic nie zmieniałam są podstawowe wiec wątpię żeby się coś zepsuło . Sam już nie wiem co robić może pliki serwerowe są złe spróbuje ściągnąć nowe. A czy otwieranie przez różne chińskie client-y ma znaczenie ?? Ja otwierałem serwer przez 2 : zzyt2 i FreeWorld5 (może one się nie nadają ??)

Opublikowano

Prosba o pomoc zamieszczona w zlym miejscu . Poprawnie zglaszamy do tego tematu :

http://www.mpcforum.pl/topic/95674-oferujeposzukuje-pomocy-w-edycjistawianiu-serwerastrony-internetowej/

Prosze autora zalozyc tam swoj temat odnosnie problemu.

Zamykam temat.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...