Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ninjahack

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A zrób 1 lvl babkę i spróbuj, bo może zapomniałem o facecie.

Chyba mam rozwiązanie. Szaman normalnie działał. Teraz już nie. Większa ilość hacków pewnie gryzie się ze sobą.

Opublikowano

W indexie ma być wpisany tylko jeden, w pack mogą być wszystkie.

Zrobiłem, jak mówisz. Działa tylko ten wpisany. - Sugeruję się tym, że zostawiłem wpis o szamanie w indexie i reszta nie chce działać. / terios ofc.

Opublikowano

Zrobiłem, jak mówisz. Działa tylko ten wpisany. - Sugeruję się tym, że zostawiłem wpis o szamanie w indexie i reszta nie chce działać. / terios ofc.

No ma działać tylko ten wpisany, nie łącz ich.

Sprawdziłeś na babce ten miecz?

Opublikowano

No ma działać tylko ten wpisany, nie łącz ich.

Sprawdziłeś na babce ten miecz?

Czy sprawdzałem? Tak. I wszystko działa. Nawet facet zaczął. :P Szkoda, że potrzeba przed grą daną klasą zmieniać wpis. Da się to zmienić?

Opublikowano

Na 1h ninji babce działa wyśmienicie, lecz preferuje sztylki. 
hity wchodzą po 5/6 na 1 uderzenie.
jak na razie to chyba najlepsza postać do dropu jaką kiedykolwiek miałam,a raczej wspomagacz do dropu :D
@zamierzasz dodać odpalanie rosek/dopalaczy w tym :mega update:?
@@jeju nie ten temat sprawdziłam. dziekuję za info :D

Opublikowano

Na 1h ninji babce działa wyśmienicie, lecz preferuje sztylki. 

hity wchodzą po 5/6 na 1 uderzenie.

jak na razie to chyba najlepsza postać do dropu jaką kiedykolwiek miałam,a raczej wspomagacz do dropu :D

@zamierzasz dodać odpalanie rosek/dopalaczy w tym :mega update:?

Zobacz temat, już jest dodane.

Opublikowano

potrzebny update :D

Facet nie działa?

Sprawdziłem faceta i działa normalnie, jak i na sztylkach, tak i na 1h. Tylko takie hity potrafiłem złapać na SS (oczywiście mnoży więcej).

Sztylety:

knsJtBA.png

Miecz:

zhapHjg.png

Opublikowano

zawsze zapominam, że po odpaleniu patchera mój Index szaleje i usuwa dane wpisane przeze mnie  <_<  <_< 
Sądze, że pomiędzy mieczem a sztyletami nie ma różnicy Taka sama szybkosc ataku i siła, wszystko śmiga :P

Opublikowano

Facet nie działa?

Sprawdziłem faceta i działa normalnie, jak i na sztylkach, tak i na 1h. Tylko takie hity potrafiłem złapać na SS (oczywiście mnoży więcej).

Sztylety:

knsJtBA.png

Miecz:

zhapHjg.png

tak na koniu ale bez konia to nie dziala mi.

Opublikowano

bez konia też ma działać tak samo na sure jak byś zrobił było by git i jak by troche wieksze dmg na surze jak hita np w metina/spota/osobe na koniu żeby zwiekszyc bylo by gitara 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Cześć mam pytanie dał byś rade zrobić coś takiego że ninja ze skila zamiast w kogos bic 1k to bije 2? nie chodzi mi o to zeby 2 razy udeżył po 1k tylko 1 raz po 2k do pvp by się to przydało 

I jeszcze jedno pytanie teraz juz moge mieć w 1 indexie ninje i woja czy musze inedxy zmieniac? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...