Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WH Terios

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest opcja uaktualnienia cheat'a? Została wprowadzona aktualizacja na serwerze i nie widać mobków na nowej mapie ;/

Opublikowano

Jest opcja uaktualnienia cheat'a? Została wprowadzona aktualizacja na serwerze i nie widać mobków na nowej mapie ;/

pobierz tego WH i dwa pliki Terios_WH.eix i Terios_WH.epk wrzuć do /pack, otwórz index i pomiędzy gwiazdki wpisz 

*

Terios_WH

*

Opublikowano

Mi to nie działa nie wiem czemu ,ale robie wszystko z instrukcją wklejam to do folderu pack te wszystkie pliki i normalnie mi się terios odpala tworzę postać ,ale jak tworze i wybiore woja to stoi przekręcony i ma rozszerzone ręce i potam jak już go stworzyłem to wybieram go i ładuje mi się 1/4 tego paska i mnie wywala . I nie wiem co zrobić proszę pomóżcie :(

Opublikowano

Mi to nie działa nie wiem czemu ,ale robie wszystko z instrukcją wklejam to do folderu pack te wszystkie pliki i normalnie mi się terios odpala tworzę postać ,ale jak tworze i wybiore woja to stoi przekręcony i ma rozszerzone ręce i potam jak już go stworzyłem to wybieram go i ładuje mi się 1/4 tego paska i mnie wywala . I nie wiem co zrobić proszę pomóżcie :(

Ziomku, nie podmieniaj pliku index. Nazwę wh dodaj do index poprzez notatnik i zapisz i odpalasz run.exe nie Terios.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Ziomku, nie podmieniaj pliku index. Nazwę wh dodaj do index poprzez notatnik i zapisz i odpalasz run.exe nie Terios.

Dzięki za odpowiedź bo podmieniaj plix index xD jestem nie ogarnięty w sprawach ''modowania''

Dobra a on się samemu odpala czy co??? czy musze w okienku grać?? czy pod jakimś przycieskiem??

Opublikowano

Własnie przez takich pajaców jak Ty, ta gra staje się beznadziejna.

Później zaczyna to wszystkich irytowac że 1k ludzi biega na wh lub innym hacku

I serwery upadaja, zrób swój serwer i go spierdol a nie czyjś ; )

Opublikowano

Własnie przez takich pajaców jak Ty, ta gra staje się beznadziejna.

Później zaczyna to wszystkich irytowac że 1k ludzi biega na wh lub innym hacku

I serwery upadaja, zrób swój serwer i go spierdol a nie czyjś ; )

chlopczzyku a jeb...j ty sie w glowe od kiedy to jest "kogos" ,o ile pamietam to RAIN wrzucl pliki LATA temu a ty wtedy jeszcze w pampers robiles .Znalazlo sie paru maniakow poprawiajacych lepiej / gorzej to co dostali .

Ogolnie to co jest nie jest niczyja wlasnoscia bo tak na[rawde zajumane zostalo

Opublikowano

Kompatybilny z Twoim multihackiem, Exile? I jak działa? Czy chodzi o to bicie z konia, jak ktoś wspomniał, czy typowy wallhack, że mogę przechodzić przez ściany? 

Bo właśnie chodzenia po ogólnie niedostpęnych miejscach mi trzeba, ganiać za metkami po red lesie, ktoś chyba ocipiał. 

Makoto is not amused.

Opublikowano

Kompatybilny z Twoim multihackiem, Exile? I jak działa? Czy chodzi o to bicie z konia, jak ktoś wspomniał, czy typowy wallhack, że mogę przechodzić przez ściany? 

Bo właśnie chodzenia po ogólnie niedostpęnych miejscach mi trzeba, ganiać za metkami po red lesie, ktoś chyba ocipiał. 

Kompatybilny. To chodzi o bicie z konia.

Typowy wallhack jest w dziale tutoriale i download.

Opublikowano

Kompatybilny. To chodzi o bicie z konia.

Typowy wallhack jest w dziale tutoriale i download.

Już ogarnęłam. :) Loguję się do gty, wybieram postać i mi wywala metka zanim pasek się załaduje. Co robić? 

Makoto is not amused.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...