Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]Złoto NosTale DE - Sprzedaż bądź wymina za złoto na Avalonie

Kyosha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: Złoto na serwerach NosTale DE
Metoda kontaktu: pw, skype - Kyosha1203
Opis rzeczy:Witam. Mam do sprzedania (bądź wymiany) dość pokaźną sumę złota na serwerach NosTale DE. Tak...dokładnie. Złoto posiadam na każdym serwerze.
Oczekiwana/oferowana cena: 2zł za sztukę (jest to spowodowane tym, iż 1kk w niemczech kosztuje 0,7Euro. Nie chcę być chamem jednak chcę też coś zarobić....tak więc 2zł to odpowiednia cena). Jeśli zakup będzie dotyczył pokaźnych sum (50kk+) cena ta może się zmienić. innym sposobem otrzymania ode mnie złota jest wymiana za pieniądze na serwerze Avalon. Stosunek wtedy wynosi - DE:PL...... 1:2 (Ty dajesz 2kk na Avalonie, ja zaś 1kk na Ancelloanie)
Zdjęcia/inne informacje:Zapraszam do kontaktu :)

Zapraszam do zadawania pytań itp itd ;)

czasami może być tak, że złota nie mam "na składzie". Czas realizacji zamówienia w takim wypadku może przydłużyć się do max 3 dni ;)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

ref

mam już dwie pozytywne opinie na FB :)

Warto również dodać, iż cena uległa zmianie (stwierdziłem, że 600 złoty to wystarczająca kwota jaką chcę z tych transakcji wyciągnąć). Pozdrawiam :)

r9n9FM7.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wracamy do sprzedaży !! obejmujemy wszystkie serwery NosTale DE !! zachęcam do kontaktu poprzez skype - kyosha1203

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

­Polecam tego pana! Kupiłem bardzo duużo złota, za tak małą cenę. <3

100% pewności.

Opublikowano

Proszę o kontakt na skype wszystkie osoby, które kupowały ode mnie złoto <3 możliwe bonusy ;)

r9n9FM7.jpg

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...