Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mass Spawn

Mordek

Chcesz mass spawna?  

67 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz mass spawna za free?

• Tak
    • Nie. po co, nie chce zarabiac 100kk dziennie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :D

Jako że zrobilem mass spawna chce go opublikowac. Cenna wynosi 10kk z botem i 50, 100, i 250 mobami na sekunde zalezy jaki masz PC, gdy uzbieram 50kk mass spawn zostanie opublikowany za free. Pozdrawiam :}

Kontakt pm :)

EDIT////

Zapomnialem dodac, że pliki csv zawieraja hacki, autopot, no agrro , vac itp

Edit2///

Jestem w stanie wszystkie czynnosci wykonać za ciebie poprzez program teamviever, dzieki temu czas pracy skroci sie dwukrotnie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ludzie ...

Przecież to jest podwieszone za darmo ... Nie wiem po co chcesz to sprzedawać

Skoro masz tego bota to kwestia uzbierania 50kk to 12h tak ?

A tutaj się produkujesz jakby było to jakieś trudne...

16435562.jpg
Opublikowano

Ludzie ...

Przecież to jest podwieszone za darmo ... Nie wiem po co chcesz to sprzedawać

Skoro masz tego bota to kwestia uzbierania 50kk to 12h tak ?

A tutaj się produkujesz jakby było to jakieś trudne...

Chyba mylisz 1 mob na sukunde z 50 a nawet 250 mobami... Nie osmieszaj sie, na tym forum jets tylko tut, ktory nie jest dokladny, a o bocie juz nie bede nawt wspominal.....

EDIT///

# Imulative

Expa za moby zespawnowane nigdzie juz nie dostaniesz.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mass jest wrzucony na forum w autoupdates hax:)

Wiesz co Ci powiem wszystko co jest w twojej paczce jest na internecie i jeżeli ktoś by poprosił mógłbym to bez problemu wrzucić, tylko ludzie nie umieją używać słowa prosze...

Jedyne co trzeba zrobić to zrobić autoclickera na spacje, co wielkim wyczynem nie jest...

16435562.jpg
Opublikowano

Mass jest wrzucony na forum w autoupdates hax:)

Wiesz co Ci powiem wszystko co jest w twojej paczce jest na internecie i jeżeli ktoś by poprosił mógłbym to bez problemu wrzucić, tylko ludzie nie umieją używać słowa prosze...

Jedyne co trzeba zrobić to zrobić autoclickera na spacje, co wielkim wyczynem nie jest...

O jakikm ty masie piszesz. Chyba nie tym zabawkowym na CE co wrzuciles z epvp? 1 mob na sec lol B) Skoro jest na internecie to juz dawno tu powinno byc, bo wielu jest chetnych 1 osoba juz kupila jescze 4 i bedzie za free

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

O jakikm ty masie piszesz. Chyba nie tym zabawkowym na CE co wrzuciles z epvp? 1 mob na sec lol B) Skoro jest na internecie to juz dawno tu powinno byc, bo wielu jest chetnych 1 osoba juz kupila jescze 4 i bedzie za free

Shinset own3d me again! Uber pr0 mass spawna zrobil (tj przekopiowal skrypt z innego forum) haha. Wystaw za friko dorzuc bota, jakiegos ogarnietego trainera i shield hacka... poczekaj z tydzien i zobaczysz ze juz nigdzie nie bedziesz farmil/expil.

(Przykładowy dialog dotyczacy sytuacji panujacej aktualnie na DEKARONIE EU)

LubieExpx999: "Na jakim prive grasz?"

ItamsPl0x: "Jak to na jakim? Najlepszym! Dekaron Eu! Chcesz link do strony? http://dekaron.gamehi.com/"

LubieExpx999 "Nawet niezly ale inne privy maja juz action 7."

CO DO TYCH PUNKTOW OSTRZEŻEŃ KTÓRE MI BONUSOWO ZAŁADOWAŁEŚ W REGULAMINIE NIGDZIE NIE MA ZAKAZU SELLANIA HAXÓW. JEDNO SŁOWO DO CIEBIE ZAWIŚĆ

Aha jeszcze jedno zanim zaczniesz wpisywać to jakże trudne słowo w googlach, pójdź na skróty kliknij TU

(Powiedz mi jeszcze ze nie jestes zawistny. Shinset wbija do gry po czym bez zadnego przywitania ciśnie tekstem "Jaki masz lvl?" rotfl.pl) Od razu mowie wali mnie to czy pisałes to Ty we własnej osobie czy Twoj brat/siostra/matka/babka

Dorzuce jeszcze fakt, że niewygodnym dla Ciebie osobą dajesz sprawdzanie postow. Tepić frajerów! Jesli poczułes sie urazony nie moja wina.

Opublikowano

Watek wybacz ale Cie nie rozumiem bana nie dałem ja to po 1.

Po 2

Dorzuce jeszcze fakt, że niewygodnym dla Ciebie osobą dajesz sprawdzanie postow. Tepić frajerów! Jesli poczułes sie urazony nie moja wina.

Powiedz mi tylko komu to dałem?

Kto był dla mnie niewygodny i dałem mu sprawdzanie postow??

3.Nie expie teraz na hackach bo stwierdziłem że gra dla samego lvla jest denna, lepiej się troche pobawić wbić wolniej, ale mieć satysfakcje.

Wystaw za friko dorzuc bota, jakiegos ogarnietego trainera i shield hacka... poczekaj z tydzien i zobaczysz ze juz nigdzie nie bedziesz farmil/expil.

Shield hacka napewno nie wrzuce bo zepsuje to całą gre, a tego nie mam na celu. Nie lubie po prostu sprzedawania hackow ktore mozna gdzieś znaleźć za darmo ... (bota zrobiłeś ty ok... Masz u mnie za to szacunek, jednak jeżeli ktoś wie jak i gdzie szukać to wszystko znajdzie za free)

Ps. Gdybym naprawde Cie nie lubiał, czułbym jakąś niechęć dla Ciebie, lub kogokolwiek to dałbym na pokaz +10% za używanie koloru czerwonego który przeznaczony jest WYŁĄCZNIE dla moderatorow/GM/Administracji przy edytowaniu postów...

Edit Nie czuje się urażony, ponieważ każdy może mieć swoje zdanie i nic mi do tego

16435562.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kurna, Mordek, sprawdzasz Ty czasem wiadomości na priv? ;P

(\__/)

(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your

(")_(") signature to help him gain world domination.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...