Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Filmy online - gdzie teraz je oglądać?

Gość Lord Tytan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś oglądałem filmy na ekino ale strona upadała, gdzie teraz mogę oglądać filmy? :>

Opublikowano

­Niestety wszystkie strony z filmami zaczynają znikać, więc trzeba jedynie kierować się na strony gdzie można coś ściągnąć typu torrenty. Innego wyjścia chyba póki co nie ma.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Ja polecam swoją stronkę wystartowaliśmy kilka dni temu 

nocnyseans.pl

Strona jest ciągle w rozbudowie, skupiamy się na poprawianiu drobnych błędów oraz na tworzeniu nowych funkcji. Strona jest całkowicie darmowa. Strona jest tworzona na wzór byłego Seansik'a 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Można pobierać z torrentów, można też korzystać ze stronek typu filefox.pl. W przypadku stron trzeba liczyć się z tym, że trzeba zapłacić, no, ale płacisz - moim zdaniem - za jakość.

Opublikowano

Coraz trudniej znaleźć darmowy serwis, a jeśli już, to przeważnie w kółko są wrzucane te same filmy. Na próbę wykupiłem dostęp na Filefox.pl, na razie mi się podoba głównie ze względu na wybór. Jak bedzie dalej, się zobaczy. Osobiscie nie cierpię oglądać online.

Opublikowano

Ja polecam KODI + wtyczka "Icefilm" (baza ponad 70,000 filmów i seriali w HD po angielsku) + plus wtyczka z napisami np. OpenSubtitles

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

zalukaj.tv ;)

Zajmuję się serwerami MineCraft oraz Pluginami! :)

Za niedługo wystartuje mój serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...