Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka postać dla początkującego?

mistrzek22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Chciałbym zaznaczyć że dopiero co instaluję tą grę, więc prosze bez jakiś zwrotów których używacie grając z lepszymi graczami.  Poszukuję dobrej taniej postaci do grania w tą grę. Nie może być ona supportem jesli coś takiego tam jest bo nie lubię nimi grać. Zależy mi,aby była to postać z World of Warcraft i żeby największy newbie poradził sobie z nią. Zastanawiam się nad Arthasem. Czy warto jest go kupić ? Dzięki za odpowiedzi :)

Bez reklam fb

Opublikowano

Arthas jest obecnie średni, jednak da się nim grać. Nie często go tam pickują na competitve scene, jednak czasami zdarza się. Na początek polecam jak najbardziej Valle (nie jest ona z WoW'a). Illidian jest również tani bo tylko 4k i bardzo często grany, wraz z healerem w teamie często kieruje gierki, a z Abaturem jest po prostu free winem. Także najbardziej polecam Vallę, która jest bardzo łatwa i często pickowana oraz mocna, a zaraz po niej Illidiana, który jest już z WoW'a. :) 

Opublikowano

Zależy mi,aby była to postać z World of Warcraft

No to dobrze trafiłeś, obecnie to jest Heroes of Warcraft xDD

Może Sylwana? Specjalista, każdy sobie nią radzi - no i mocna jest ;-;

Muradin - tank, bardzo łatwa postać, a jego stuny denerwują.

Ilidian, tak jak napisała Silhouette, też jest dobrą postacią, jednak dzisiaj grałem ligę z pewnym panem, który leciał za daleko i po prostu go zabijali. Ma łatwy escape no i nie używa many.

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...