Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranking

adrian544

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam stare konto nick z gry to PoldekPLXD postanowiłem że znowu wrócę do gry po kilku dniach zauważyłem że nie zmienia się moje miejsce w rankingu co mogę poradzić? na stronie internetowej mam miejsce 617,200+ stary poziom a w grze 617,186

Opublikowano

Gram od 4 dni i nic dalej to samo chciałbym wiedzieć po prostu jakie są postępy

może od jakiegoś wyższego lv zaczyna pokazywać codziennie albo co kilka godzin ^^

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

Mam już  icon_msg01.gif  i nic alej to samo 5bm76q3y3izb.png2h82ovby7as0.png

bo może odświeża się na wyższych lv,teraz taki lv jak twój to się nabija z 2/3 godziny max

Opublikowano

Może to chodzi o to że dawno nie grałem i uznali moje konto za nieaktywne, Kiedyś codziennie się normalnie zmianiało

Mam identyczny problem, moja postać również na stronie ma staty z kilku dni wstecz.

Opublikowano

A po co wam jest potrzebny ranking. Wiadomo, że i tak na takich LvL'ach możecie naskoczyć do innych. Dopiero na wyszych lvl'ach się to liczy czyli np. lt2, lt1, cpt, maj, col itp.

A nie jakieś mniejsze.

Lepiej się tym nie przejmujcie, mało osób patrzy na ranking tylko na kd :)

baner4.gif

Opublikowano

A po co wam jest potrzebny ranking. Wiadomo, że i tak na takich LvL'ach możecie naskoczyć do innych. Dopiero na wyszych lvl'ach się to liczy czyli np. lt2, lt1, cpt, maj, col itp.

A nie jakieś mniejsze.

Moja ranga to Major więc to nie jest low konto.

W moim przypadku chodzi mi o KD, które jest dla mnie ważna a na stronie cały czas stare jest..

Opublikowano

@Faberos

To napisz do obsługi czy coś. Nikt z nas nie pracuje w firmie Nexon... Więc po co nas się pytasz? Po prostu, na stronie się powoli zmieniają statystyki :)

baner4.gif

Opublikowano

A nie jakieś mniejsze.

Czy ja wiem, jak grywałem jeszcze ten miesiąc temu (bo teraz się chilluję) to co się nie grało, jak tylko wbił jakiś GOA to się pyka na staty i pierwsze co to ranking, a później dopiero KDr, a później ilość killi. Wiele osób z high rangami ma kd koło 3.00 lub wyżej, nabicie kd to nie problem: wystarczy grać odpowiednie mapy, z odpowiednim sprzętem, ulubionym modem, i oczywiście skillem. Np. jak wyszło Tower Bridge to grałem tylko all allowed i rzucałem po 8 granatów co dedzika. Efekt: kd 3.0 na grę, bo zawsze po zrespieniu się z rzucania zdążyłem zabić ze 2-3, a z ability te granaciki z środka mapy dolatują w każdy kąt bazy poza strefą przy drzwiach od końca mapy;p

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

na stronie wgl ranking nie działa,najlepsi sa z 0 expa na koncie,nie wspomnę że cąły weekend na vipie sa takie lagi że o eli pro można zapomnieć,a na quarach zoombie się klatkują i połowa się zabija na własnych granatach :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...