Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy ze stroną margonem

Disel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż strona margonem nie chce mi sie załadować, cały czas widnieje tylko biały ekran. Dodam że prawdopodobnie jest to związane z internetem, ponieważ gdy loguje sie z telefonu na pakiecie wszystko ładnie działa. Dziękuje z góry :)

Opublikowano

Gdy wchodzę przez proxy, strona teoretycznie się załadowała, ale nie ma okienka logowania :/

@Edit

Zmieniłem opcje w proxy i zalogowałem się i mam to czarno okienko, że już mnie niby wrzuca do gry, ale nie chce się załadować i mnie nie wrzuca xD

@Edit

Teraz zmieniłem znowu kilka opcji i wyskakuje mi takie coś http://scr.hu/2n19/onykc

Opublikowano

Samo ci pisze źle wybrałeś postać na stronie głównej

Opublikowano

Teraz zresetowałem router, i nawet udało mi sie wejść do gry, ale niestety nie wszystkie grafiki sie ładują.

Opublikowano

Ten komunikat wynika z tego, że proxy nie zapisało cookies, więc margonem się pogubiło.

Jaka grafika ci się dokładniej nie ładuje?

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Modele postaci i niektóre elementy otoczenia. Teraz próbuję wejść na Katahha i znowu sie nie ładuję... Najlepsze jest że na inne światy mogę sie zalogować :/

Opublikowano

I na przykład gram sobie na tym Destiny i wszystko śmiga ładnie, ale gdy zainstaluje margo pogromca to jest to samo co na Katahha :/

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...