Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 UT Trainer 6/6/2015

zumi55

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Działający Trainer do FIFY 15,nie mojego autorstwa,tylko udostępniam jako że są TOTSy i pewnie wiele osób chciałoby sobie otworzyć paczki:)

xyz

Sposób użycia (bynajmniej ja używam w ten sposób i działa)

1.Uruchom gre,wejdź do UT-Sezony i w momencie gdy widzisz swój skład 

2.Włącz Trainer,wciśnij "5" aby aktywować opcje kończenia meczu

3.Wyszukaj przeciwnika

4.W momencie gdy widzisz skład rywala trzymaj CAŁY CZAS "7" lub "9" w zależności gospodarz/gość

5.Gotowe,po sekundzie rozłączy przeciwnija,nam dopisze około 15 bramek za mecz i tyle:)

Miłego korzystania

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie dostał ale trafisz do wora z trainerowcami i będzie cię łaczyć tylko z nimi po pewnym czasie. Sprawdzone doświadczalnie na 3 kontach a ten trainer nie jest jego z tego co widzę.

Opublikowano

Jak skasujesz team to się chyba resetuje, ja nie dostałem od premiery w 14 też nie. Grać możesz bo nie wszyscy trainerują tylko  przecież czasami też grają normalnie.

Opublikowano

Ale serio nikt od początku fifa 15 nie dostał nikt bana? Szokozja. Potem tylko na takich trafiasz i nie da sie zagrać rozumiem?

Ja znam tylko 1 osobe ktora twierdzi, ze dostala bana za trainerowanie. Osobiscie watpie, ze akurat to bylo powodem blokady konta. ;)

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi. Faktycznie ciekawa sprawa, więc za co niby można wyłapać tego bana? :) Dziwne, że EA nic z tym nie robi, ciekawe... ktoś coś wie :)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...