Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy do tego muszę dokupić napęd dvd?

KinderekxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcę kupić taki komputerek

http://www.morele.net/inventory/info/zqzAx7/?utm_source=youtube.com&utm_medium=link&utm_campaign=IN_YT_TechnologyCorner

sprawdzalem co potrzebne jest do złożenia komputera. Żeby zobaczyć czy wszystko mam. (Nie znam sie na tym) Gdzieś przeczytałem że jest jeszcze potrzebny napęd dvd. I chciałem się zapytać czy muszę do tego co w koszyku jest, dokupić jeszcze napęd czy nie. Nie znam się na tym za bardzo. Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Wiem. Procesor troche słaby. Narazie kupie taki potem kupie i5 jak będzie budżet.

A to w końcu muszę ten napęd dokupić czy nie?

Jak potrzebujesz napędu to tak, musisz go kupić..
Opublikowano

Wiem. Procesor troche słaby. Narazie kupie taki potem kupie i5 jak będzie budżet.

Ja bym się jeszcze dysku i zasilacza przyczepił, no ale bez budżetu ciężko coś poradzić. Poza tym ten procesor będziesz podkręcał?

A to w końcu muszę ten napęd dokupić czy nie? 

Jeśli potrzebujesz to musisz kupić, sam się w zestawie nie pojawi. A jak nie korzystasz z płyt no to nie kupuj, proste.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...