Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kontem

siwusek12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jakiś czas temu skończyłem grę w Cabala, ale znowu zacząłem grać. Nie mogłem się zalogować, poszukałem po necie i wyczytałem, że trzeba przenieść swoje konto więc je przeniosłem i wszystko było jak należy. Zalogowałem się, grałem. Cabal jednak znowu mnie znudził i odstawiłem go na jakiś czas, ale znowu naszła mnie ochota na Cabala. Pobrałem grę, zainstalowałem, loguję się a tam nie ma postaci. Serwer wybrałem na pewno dobry bo sprawdzałem chyba z 10x. Może pobieram złego clijenta ? ale wydaje mi się że dobrego. Może jakiś inny powód jest tego, że nie mam postaci na koncie ? Ps. Nikt nie miał dostępu do mojego konta więc nikt nie mógł mi usunąć tych postaci. Z góry pozdrawiam i dziękuję za jakąś konkretną odpowiedź jak odzyskać te postacie ? :)

Opublikowano

Możliwe, że zalogowałeś się na inny serwer, jeżeli nie to napisz do supportu prawdopodobnie pomogą chodź na odpowiedź poczekasz z 1-2 tygodnia.

Pomogłem ?   Zostaw vwPNej5.png?1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...