Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić stronę WW do jackpota

fishkill1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie ile by kosztowało lub czy zwykły kowalski ogarniajacy trochę informatyke zrobił stronę do do cs go cos podobnego do jackpota/cs go lucky / cs go pot /cs go fast ?

Opublikowano

Sama strona : 

- Wynajęcie grafika

- Wynajęcie kodera

- Wynajęcie osoby od zabezpieczeń/testów

I tak jak wyżej kolega napisał reklama, najlepsza reklama to ludzie którzy nagrywają lub streamują grę. Potem jakieś bannerki itp.

39c6ab5b0864c.jpg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Sama strona : 

- Wynajęcie grafika

- Wynajęcie kodera

- Wynajęcie osoby od zabezpieczeń/testów

I tak jak wyżej kolega napisał reklama, najlepsza reklama to ludzie którzy nagrywają lub streamują grę. Potem jakieś bannerki itp.

A niewiesz ile by kosztowalo wynajecie osob ?

Pomogłem ?? like

Opublikowano

A niewiesz ile by kosztowalo wynajecie osob ?

Nie licząc tego, że same skrypty kosztują kilkaset zł, to za grafikę byś zapłacił kilka stówek, testować też nie będą za darmo. Tak na oko to z 1,5k zł, może więcej by to mogło kosztować.

tenor.gif

Opublikowano

Nie licząc tego, że same skrypty kosztują kilkaset zł, to za grafikę byś zapłacił kilka stówek, testować też nie będą za darmo. Tak na oko to z 1,5k zł, może więcej by to mogło kosztować.

1.5k to ja płacę za zwykłą stronę bez CMSu, a taki jest wymagany dla laika, z pozycjonowaniem w googlach. Oczywiście może zrobić to nawet za darmo bez wiedzy, np. tłumacząc ruskie skypty ^^ ale niech się nie spodziewa że cokolwiek na tym zarobi. 

Żeby to miało jakoś ręce i nogi to myślę że z 5 000zł na start to absolutne minimum. Choć przy takim budźecie na reklamę nie zostanie Ci zbyt dużo i możesz wyrzucić kasę w błoto. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...