Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy! Mama nie chce mi kupić motylka (nóż)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mama nie chce kupić mi noża bo strasznie mi sie spodobało jak kumpel to robił popróbowałem i jakoś powychodziło ale mama uparta że ja zgłupiałem i nie chce mi kupić... pomóżcie dam na +

Opublikowano

Uzbieraj sobie pieniądze i sam kup. ^^­

"Because I'm a full grown lonely cat in the world."

Opublikowano

­Widocznie martwi się o Ciebie. Nie wiem w jakim jesteś wieku, ale najwidoczniej moze jesteś zbyt młody by bawić się tym i ona boi się że sobie coś zrobisz lub komuś.

Ale pewnie się uprzesz na swoim, w takim wypadku uzbieraj sobie sam pieniądze na to, tylko jak Twoja mama znajdzie to przy Tobie czy coś to pewnie Ci zabierze i będziesz miał nieprzyjemności.

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Jestem zdania jak koleżanka kavoweciastko.

Ja w twoim wieku (a wyczuwam około 10-12 lat) łapałem inne motylki... Takie latające, fajniutkie...

Opublikowano

Idz do jakieś pracy i kup za własne pieniądze ;).

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

15 lat jak coś... poprzekonuje wkońcu ulegnie powiem, że jak mi kupi to jak sie potne to da mi kare i skonfiskuje nóż

Przecież to jest idiotyczne :D

poproś kogoś innego żeby Ci kupił w takim bądź razie;d

Opublikowano

* Uzbieraj hajs 

* Kup z juniora na allegro 

* Zrób przelew na poczcie [nie trzeba 18 lat]

* Wybierz opcje z paczkomatem [nikt nie dowie się że kupiłeś]

:) 

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Siemka mama nie chce kupić mi noża bo strasznie mi sie spodobało jak kumpel to robił popróbowałem i jakoś powychodziło ale mama uparta że ja zgłupiałem i nie chce mi kupić... pomóżcie dam na +

15 lat jak coś... poprzekonuje wkońcu ulegnie powiem, że jak mi kupi to jak sie potne to da mi kare i skonfiskuje nóż

Poproś babcię lub dziadka może ci kupią.. lol

Uzbieraj pieniądze i kup sobie sam a jak nie potrafisz to poproś kupla to może ci kupi 

Opublikowano

Najwidoczniej jesteś jeszcze niezbyt dojrzały... broń to nie zabawka.
Poza tym, piszesz za chaotycznie.
Co Ci się spodobało? Co powychodziło?

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Masz piętnaście lat? Bez komentarza.  :mellow:

Artykuł 15 ustawy z dnia 21 maja 1999 r. o broni i amunicji. Pozwolenia na broń nie wydaje się osobom nie mających ukończonych 21 lat.

Na taki nożyk nie trzeba zezwolenia. Nie jestem pewien, jak dokładnie jest, ale na pewno bez problemu można kupić narzędzia o klindze noża kuchennego i mniejszej.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Kupić w tym wieku to możesz aluminiowa replikę bez ostrzy na amazon. Broń służy przede wszystkim do zabijania, a że widziałeś ten noz w grze csgo(nie u kolegi, okłamać to możesz jego, a nie mnie). Jeśli chcesz prawdziwy nóż do zabawy, to niestety nie

Opublikowano

Nóż nie jest uznawany za broń zgodnie z polskim prawem także nie trzeba mieć zezwolenia od 21 roku życia. Nóż zgodnie z prawem jest "Niebezpiecznym narzędziem" a takich nie wolno nosić przy sobie osobom które nie ukończyły 18 roku życia. Jeżeli matka ci nie chce kupić to nie kupi, uznała że nie jesteś wystarczająco odpowiedzialny i to głupi pomysł.

Opublikowano

Że tak powiem, po*h*j ci nóż? Teraz to jest jakaś mania. Teraz każdy gówniarz chce mieć motylka, karambit lub jeszcze coś innego. Skoro matka nie chce ci tego kupić to znaczy że uważa że nie powinieneś tego mieć.

Opublikowano

Weź niech Ci ten kumpel kupi. Zbliżają się wakacje to pójdiesz w truskawki czy tam inne duperele zarobić i dasz mu kasę. Nie lepiej kupić e-fajke? Chociaż coś będziesz z tego miał, a taki nóż to podjarka dla dzieci teraz oglądających tych przygłupich youtuberów nagrywających cs ;x

Opublikowano

Weź niech Ci ten kumpel kupi. Zbliżają się wakacje to pójdiesz w truskawki czy tam inne duperele zarobić i dasz mu kasę. Nie lepiej kupić e-fajke? Chociaż coś będziesz z tego miał, a taki nóż to podjarka dla dzieci teraz oglądających tych przygłupich youtuberów nagrywających cs ;x

A co będzie miał z e-fajki? Raka płuc? xD

Już lepiej, żeby se nóż kupił, to przynajmniej będzie miał czym pogrozić napastnikom w razie czego.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...