Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VoidElsword - zarobek i granie Arą

elemental5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc. Mam kilka pytan dt. VoidElsa. Dzis zaczalem, gralem ok 4 godzinki i mam Are LS 30lvl. Chcialbym sie dowiedziec:

Jak tu najlepiej zarabiac

Jakie eq dla ary na 70lvl do pvp

Jaki atrybut

Skas wziac pasek B

Jak odblokować skille

Jak zdobyć avatar klasowy na stałe

Opublikowano

Czesc. Mam kilka pytan dt. VoidElsa. Dzis zaczalem, gralem ok 4 godzinki i mam Are LS 30lvl. Chcialbym sie dowiedziec:

Jak tu najlepiej zarabiac

Jakie eq dla ary na 70lvl do pvp

Jaki atrybut

Skas wziac pasek B

Jak odblokować skille

Jak zdobyć avatar klasowy na stałe

1. IB/Fossily moim zdaniem opłacalne, ale za samo zbieranie ED i sellanie itemków fajnie leci hajs. Później za Behemota (ostatnia plansza w Sander) możesz 1kk wyciągnąć za sam dungeon, więc kupowanie nie powinno sprawić problemów.

2. Nie znam się na Arach, ale widziałem S++ z setem z halunów +9 - zapewne chodzi tu o add. dmg.

3. 3x lód imo.

4. Skrzynka, którą dostajesz na początku gry - ta, która nie wymaga poziomu.

5. W ItemShopie masz księgi do odblokowywania skilli.

Lv30Book.png

Pierwszy skill

Lv40Book.png

Drugi skill

Lv45Book.png

Trzeci skill

Lv60Book.png

Czwarty skill

HyperBook.png

Hyper Active

6. Avatar z 2 joba możesz kupić za EC, a jeśli chodzi o 1 job, to u Aranki za bodajże 10 monet masz skrzynkę z losową częścią setu z 1 joba - dlatego proponuję kupić na tablicy, drogie to to nie jest.

602581449675608922683.png

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Otworzyłem tą skrzynke na 1lvlu i nie mam paska b, dostalem z tego jakies pakiety na mounta i set z roztopow, skrzynie na 15lvl i skrzynie z pierscieniami umiejetnosci, wiec nwm. Dzieki wielkie za pomoc. A jeszcze jedno, znasz jakas fajna polska gildie?

Opublikowano

Otworzyłem tą skrzynke na 1lvlu i nie mam paska b, dostalem z tego jakies pakiety na mounta i set z roztopow, skrzynie na 15lvl i skrzynie z pierscieniami umiejetnosci, wiec nwm. Dzieki wielkie za pomoc. A jeszcze jedno, znasz jakas fajna polska gildie?

Na tablicy masz różne ogłoszenia z gildiami, ja osobiście wolę wędrować po różnych gildiach - tam gdzie jest fajnie, tam zostaję na dłużej. 

Zależy na kogo trafisz, ja akurat byłem w 5/6 polskich, w których niestety parę osób nie było zbyt ogarniętych - od tego momentu nigdy do takich nie wchodzę ;p Wyjątkiem była stara gildia z PLa, która się przeniosła na Voida, no ale umarli trochę.

Ten pasek B z tego co pamiętam sam się dodaje, jesteś pewien, że sloty są zablokowane? Ja tworzyłem postać parę dni temu i wszystko działa.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Mam sloty zablokowane:/ na szaro taka kłódka na nich jest ale wiecej o tym powiem jutro jak wbije. A drogi ten av 2 joby?

Moim zdaniem zbyt drogi. Już lepiej kupić jakiś inny ładny, jeśli koniecznie chcesz z ItemShopa.

Jak wejdziesz na Elsworda to daj screen z zakładki specjalnej - może po prostu nie zauważyłeś. Przed tym najlepiej jeszcze raz sprawdź każdy itemek ;p

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Na tablicy masz różne ogłoszenia z gildiami, ja osobiście wolę wędrować po różnych gildiach - tam gdzie jest fajnie, tam zostaję na dłużej. 

Zależy na kogo trafisz, ja akurat byłem w 5/6 polskich, w których niestety parę osób nie było zbyt ogarniętych - od tego momentu nigdy do takich nie wchodzę ;p Wyjątkiem była stara gildia z PLa, która się przeniosła na Voida, no ale umarli trochę.

Ten pasek B z tego co pamiętam sam się dodaje, jesteś pewien, że sloty są zablokowane? Ja tworzyłem postać parę dni temu i wszystko działa.

Nie dodaje się sam, tylko trzeba odblokować niego przez item, taką gwiazdkę. Zmienili to.

Opublikowano

Zeby odblokowac pasek skilli B to musisz otworzyc skrzynkę bez lvl`a i tam masz taką jakby gwiazdkę i tam pisze skill B czy jakoś tak.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A czy da sie zmienić dubbing na angielski lub polski ? np programem

Nie da sie, musisz grac na oryginalnym

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

M. in. istnieje taki program jak gpacher, dzięki któremu można ściągnąć i wgrać praktycznie wszystkie wersje językowe Elsworda.

1461820_551788328241435_517423891_n-272x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...