Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gunner, banker, questy

Mauurycy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dopiero co zacząłem grać w tera online(na steam) i wybrałem grę gunnerem i mam kilka pytań

1.czy ta postać jest dla bardziej zaawansowanych graczy ?

2.czy w tej grze jest jakiś bank gdzie mogę chować hajs i przedmioty ?

3.czy robiąc tylko główne questy zapewnię sobie dobre eq i podstawowe przedmioty ?

4.czy są w tej grze jakieś dungeony(takie bardziej TOWER) który dam rade sobie zrobić sam i na końcu jest boss i dobry loot ? (jak tak to od jakiego poziomu i czy warto chodzić na to?)

Opublikowano

1.czy ta postać jest dla bardziej zaawansowanych graczy ?

Nie gunner jest wybitnie prostą klasą chwilowo będącą 'overbuffed'

2.czy w tej grze jest jakiś bank gdzie mogę chować hajs i przedmioty ?

Masz NPC z etykietą Banker są też oni oznaczeni na mapce

3.czy robiąc tylko główne questy zapewnię sobie dobre eq i podstawowe przedmioty ?

Raczej nie na low  lvl avatarowe weapony bierze sie z dropów mobów. a questy 60-64 dają ci podstawowy gear.

4.czy są w tej grze jakieś dungeony(takie bardziej TOWER) który dam rade sobie zrobić sam i na końcu jest boss i dobry loot ? (jak tak to od jakiego poziomu i czy warto chodzić na to?)

Są osoby które potrafią sami instancje tyle że to trwa długo nawet z najlepszym setem.(najlepszy loot ma SCHM/Dreadspire oba z nich nie są pod solo to pierwsze po nerfie jest możliwe w duo z najlepszym setem)

Opublikowano

A jaka jest postać która jest najbardziej samowystarczalna?

a ogólnie możecie pisać trochę jaśniej ? :v

Nabiłem 15lev i ogólnie nie wiem co dalej robić ;/

macie może jakieś porady czy coś ? :3

Opublikowano

Samowystarczalna w jakim sensie ? Sprecyzuj swoje pytanie.

Chodzi mi o taką która ma duży dmg i nie zbyt potrzebuje pomocy innych graczy żeby coś zrobić

Opublikowano

W sumie wystarczy ogar i sprzęt...klasa każda da radę-krócej czy dłużej...co z tego, że zrobisz na przykład lancera, który dzięki swojej "tankowatości" powinien większość gry wysolować skoro nie będzie Ci odpowiadał gameplay taką postacią?

Na przykład ja gram łucznikiem, dla odmiany drugą postać chciałem by był to wytrzymały "melas" z potężnym kopem- padło na berserka [wyciskacz największego dps w tera]...co z tego, że nosi hvy, że ma najpotężniejszą broń, że niby dobrze blokuje...jest przy okazji takim żółwiem w poruszaniu się jak i machaniu tym ciężkim toporem, że miałem przyjemność dosłownie zerową grając tym- potem zrobiłem slayera- za szybko też nie macha, ale już lepiej, animacje skilli szybsze, praktycznie nic nie "ładuje" z ciosów, nie ma sławetnego bloku, bo nie musi- jest tak mobilny, że dosłownie w ułamek sek. odskoczy lub doskoczy do celu- od razu mi podpasował...berserkiem koło 30lvla bałem się brać z 20 mobów na klatę, bo albo dead, albo bliski temu- slayerem na tym lvlu nie bałem się wziąć i więcej- pull na koniku, zebranie mobków w miarę do kupy-cios+unik i potem na wszystkie 2-3 skille i wszystko leży a ja full hp- berkiem niewykonalne...morał:

pograj sobie trochę różnymi klasami, na 1 serwerze masz ze 2-3 postacie za free, ale przełączyć się między serwerami dla sprawdzenia klasy nie widzę problemu

NrwUNCU.png

Opublikowano

Najbardziej wielofunkcyjną postacią jest warrior -  może tankować jak lancer, może być bardzo dobrym dps, ma bardzo dużo klatek nieśmiertelności, jest najszybszą profesją, może cię przyciągać, lub doskakiwać do ciebie, ma masę stunów i jest łatwy do grindu.

Nie myśl tylko że skill przyjdzie po paru dniach grania. Warriorem nabiłem 65lvl i nadal nie umiem nim grac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...