Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobry zestaw do cs:go?

Hordd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy ten zestaw jest dobry do gier typu CS:GO? I jakie słuchawki? Chodzi mi najbardziej o pozycjonowanie np. na DD2 :

Jeśli jestem w górnym trupie, to czy będę słyszał jak ktoś wchodzi na górnego trupa? Inna sytuacja np. będąc na bs A to czy będę w stanie odróżnić i usłyszeć czy ktoś idzie od gali, respa CT czy longa?

Oto zestaw :

Mysz : Zowie FK1

Podkładka : Zowie Gear G-TF Speed XL
Słuchawki : AKG K514 MKII vs Superlux HD681 EVO MKII
Klawiatura : Natec Genesis RX66 Backlight Black vs Gigabyte Force K7
Mikrofon : Trust Starzz ( lub zaproponujcie inne słuchawki do 150 zł z dobrym mikrofonem )

MoBPBCQ.png

Dzięki Maxio. c:

Opublikowano

Slyszec bedziesz slyszal, sluchawki kupujesz zeby miec lepsza jakosc dzwieku, wiec czy beda tansze czy gorsze to i tak uslyszysz z kad przeciwnik tupie. Mam sluchawki za 100 zl Speedlink triton, i noramlnie gram na sluch

Opublikowano

Slyszec bedziesz slyszal, sluchawki kupujesz zeby miec lepsza jakosc dzwieku, wiec czy beda tansze czy gorsze to i tak uslyszysz z kad przeciwnik tupie. Mam sluchawki za 100 zl Speedlink triton, i noramlnie gram na sluch

Mało jesteś pomocny. W dodatku widzę niezła ortografia. Dzięki, że odpowiedziałeś na moje pytania -.-

MoBPBCQ.png

Dzięki Maxio. c:

Opublikowano

Mało jesteś pomocny. W dodatku widzę niezła ortografia. Dzięki, że odpowiedziałeś na moje pytania -.-

Widze ze umiejetnosc czytania poziom -1 Odpisalem tobie ze sluchawki nie maja znaczenia jezeli doslownie trzeba wytlumaczyc. Odpowiedzialem na twoje pytanie a to ze nie uzywam znakow polskich nie powinno ciebie ruszac. Jakos zrozumiales przekaz tego co do ciebie napisalem. Wiec w czym problem?

http://allegro.pl/sluchawki-mickey-myszka-miki-mp3-mp4-iphone-japan-i5062555975.htmlProsze, sluchawki na ktorych wszystko bedziesz slyszec, jak juz wspomnialem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...