Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS/VM] Age of Gantia - Nowe expowisko #Shin Sekai

daimao.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mapy na ss wygladaja ok ale wchodzac na nestiuma byłem zawiedziony.

Mapy prezentuja sie jedynie dobrze na ss

Dla twojej nieuwagi znajduje się także film, który prezentuje całą mapę.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Dla twojej nieuwagi znajduje się także film, który prezentuje całą mapę.

Faktycznie ale to nie zmienia faktu też że teren jest słabo zagospodarowany. Wszedzie te same drzewka i kilka kamieni.

33748387117269464751.png

Opublikowano

Faktycznie ale to nie zmienia faktu też że teren jest słabo zagospodarowany. Wszedzie te same drzewka i kilka kamieni.

A może dlatego, że to jest expowisko? I chyba logiczne, że tereny mają być puste, pomyśl sobie logicznie, będą tam moby i gracze.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

A może dlatego, że to jest expowisko? I chyba logiczne, że tereny mają być puste, pomyśl sobie logicznie, będą tam moby i gracze.

Może i tak ale lagów i tak nie unikniecie na mapach i kickow jesli client bedzie zrobiony tak jak nestiuma.

33748387117269464751.png

Opublikowano

Może i tak ale lagów i tak nie unikniecie na mapach i kickow jesli client bedzie zrobiony tak jak nestiuma.

Nestiuma wywalało przez etc z tego co pamiętam - ja go nie prowadziłem, więc skończ mi go wypominać.

Binke robię od początku i ją kontroluję, swoim gdybaniem możesz iść zaprzątać inne tematy, ja wiem co robie na swoim serwerze i moja głowa w tym co  i jak będzie działać, jeśli myślisz, że zainteresuje się opinią Administratora innego serwera, to się grubo mylisz, po za tym ten serwer jest robiony na moich autorskich plikach na kodzie, a nestium był inaczej konstruowany, powtarzam serwera nie prowadziłem.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Nestiuma wywalało przez etc z tego co pamiętam - ja go nie prowadziłem, więc skończ mi go wypominać.

Binke robię od początku i ją kontroluję, swoim gdybaniem możesz iść zaprzątać inne tematy, ja wiem co robie na swoim serwerze i moja głowa w tym co  i jak będzie działać, jeśli myślisz, że zainteresuje się opinią Administratora innego serwera, to się grubo mylisz.

W tym momencie sam sie osmieszasz bo clienty nie tylko od binki wywala ;)

33748387117269464751.png

Opublikowano

W tym momencie sam sie osmieszasz bo clienty nie tylko od binki wywala ;)

Napisałem k***a etc jakbyś nie zauwazył, skończ siać ferment bo zaczynasz mnie denerwować swoim brakiem wiedzy i bólem dupy.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Napisałem k***a etc jakbyś nie zauwazył, skończ siać ferment bo zaczynasz mnie denerwować swoim brakiem wiedzy i bólem dupy.

Napisała osoba która w teamie swojego serwera była kilka godzin od momentu startu.

Nie zarzucaj mi braku wiedzy bo to ja z zodim w przeciwieństwie do ciebie mieliśmy serwer który stał ok rok

Co do map moglibyscie sie bardziej postarac z doborem kolorów.

33748387117269464751.png

Opublikowano

Weź wyjdź porażko mocno dotknięta przez los. 

Ten temat dot. mapy czy clienta? 

Teren jest dobrze zagospodarowany, jest cała masa drzew i to różnych, wytęż swoje skośne oczy, które widzą tylko to co przyprawia twoją dupę o ból. 

Wybacz, że jestem taki niemiły.  8S

Opublikowano

Napisała osoba która w teamie swojego serwera była kilka godzin od momentu startu.

Nie zarzucaj mi braku wiedzy bo to ja z zodim w przeciwieństwie do ciebie mieliśmy serwer który stał ok rok

I pisze to osoba, która nie potrafi sama zrobić plików i wykupuje resthee na module graficznym i się chwali nim gdzie popadnie, ty i zodi? :D

Nie masz pojęcia o niczym, wstyd mi z tobą nawet pisać.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

I pisze to osoba, która nie potrafi sama zrobić plików i wykupuje resthee na module graficznym i się chwali nim gdzie popadnie, ty i zodi? :D

Modele których ja uzywam u siebie nie sa z resthea tamte były zbugowane wiec przestan siac ferment.

33748387117269464751.png

Opublikowano

Proszę takie sprawy wyjaśniać na PW.

image.png

Opublikowano

Mapka do expienia jest ok, ważne, aby spoty były dość duże. Oby tak dalej ^_^

Opublikowano

Mapy na ss wygladaja ok ale wchodzac na nestiuma byłem zawiedziony.

Mapy prezentuja sie jedynie dobrze na ss

kłamiesz kizio mizio.

@topic

mapa prezentuje się gut

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Podoba mi się ta mapka, nie ma się do czego przyczepić. Leci + za ładne oraz estetyczne wykonanie.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Bardzo dobra robota.

Właśnie o to chodzi w mapach pod expa czy też dungi, żeby powierzchnia była tak zagospodarowana, by nie było od groma elementów i zero expowisk, a odwrotnie.

Średnia liczba elementów i duże obszary do expienia, to jest to czego chcą gracze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...