Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer, klasa, start

Gość Szubryt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Zacznę od tego, że w Metina grałem sporo czasu ale od około dwóch lat nie miałem z nim żadnego kontaktu. Wcześniej serwery prywatne a kilka lat temu global. Oglądam tak czasem te filmy i aż chce się wrócić do tego. Wiem, że sporo się zmieniło doszła nowa klasa, którą jest wilkołak i sporo innych rzeczy. Nie wiem gdzie opłaca się zacząć znaczy na jakim serwerze oraz co polecacie na początek pod dropa? Głównie chodzi mi o postać, bo wezmę pewnie albo WP albo tego wilkołaka bo czytałem, że to również dobra postać do dropu jak i pvp. Inne postacie raczej mnie nie interesują. Oczywiście zrobię sobie bufka, żeby było lepiej. Kupię trochę yang z allegro na start, żeby jakiś ekwipunek sobie ogarnąć. Tak więc którą z tych postaci polecacie oraz jaki serwer? Negros 100kk około 15zł, Diumar około 10zł, Tortuga 35zł za 100kk. Nie wiem za bardzo gdzie się teraz opłaca. Jak już mi ten serwer wybierzecie ten serwer to możecie napisać ile tak średnio kosztuje jakiś taki dobry ekwipunek na początek (ebo, srebrna, fms, zbrojka jakaś, dzik wojenny) coś w ten deseń. 

Mam nadzieję, że mi pomożecie, dzięki.

Opublikowano

Również polecam tortugę ze względu, że to najnowszy serwer (ma nieco ponad 1 rok). 100kk 30 zł, eq dość tanie, ebo+9 z 22kk, srebrna+9 z 15kk, wyzywka+9 z 15-18kk, eq 1,5k hp z 8kk tak orientacyjne ceny podałem bo już tam długo nie gram ale jakiś czas temu wbiłem to mniej więcej takie były. A co do klasy na PLu najlepszą postacią dropiącą jest WP, likana odradzam, dla mnie to niewypał, na PvP jest w miare dobry ze względu, że większość nie ma na niego absów.

Opublikowano

a jakiś dobry fms/rib, dzik wojenny, KU dla WP/bodego/mentala? Kupiłbym na tej tortude jak juz tak z 300-500kk.

Opublikowano

Oj tego Ci nie powiem, rib i fms jestem w stanie oszacować, że +9 śr30 2xkd+3 ~30-35kk, dzik na pewno drogi, zawsze był drogi, 20 dni (480h) z 120kk ale nie jestem pewien, KU podrożało, myślę, że najlepiej gdybyś pobrał grę i sam po sklepikach popatrzył na ceny, powinieneś szybko się zorientować. Ja podaję jedynie takie ceny przybliżające Ci wartość, na pewno około tych, które podałem są ;p

Opublikowano

Ok tak zrobię. W takim razie Tortuga, Wp, body lub mental?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...