Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karty Bogów i koła losów - co to jest?

Zgredxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Gdzies czytalem o Kartach bogów wytłumaczy mi co to jest ?

I co to jest to koło losów ? za pomoc daje like

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Karta bogów to okienko z wizerunkiem boga podczas ładowania meczu, jeśli ma się wykupiony skin złoty (lub wyżej) pokazuje skrócone statystyki.

Koło losów? Nie bardzo rozumiem, chodzi Ci o dzienne bonusy za logowanie?

Opublikowano

Karta bogów to okienko z wizerunkiem boga podczas ładowania meczu, jeśli ma się wykupiony skin złoty (lub wyżej) pokazuje skrócone statystyki.

Koło losów? Nie bardzo rozumiem, chodzi Ci o dzienne bonusy za logowanie?

1.Bardziej mi chodzilo o to cos co mozna kupic w smite za 50 gemów postac z recolorem i czy oplaca sie kupic jakas z tych postaci

2.favory, czyli rodzaj waluty głównej, możemy zdobywać poprzez osiąganie wyższego poziomu (500 za każdy), za wygrany mecz (100 + zarobek za osiągnięcia) oraz z darmowego koła losów, które co dzień nagradza aktywnych graczy bardziej wartościowymi nagrodami.

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

1.Bardziej mi chodzilo o to cos co mozna kupic w smite za 50 gemów postac z recolorem i czy oplaca sie kupic jakas z tych postaci

2.favory, czyli rodzaj waluty głównej, możemy zdobywać poprzez osiąganie wyższego poziomu (500 za każdy), za wygrany mecz (100 + zarobek za osiągnięcia) oraz z darmowego koła losów, które co dzień nagradza aktywnych graczy bardziej wartościowymi nagrodami.

1. Oczywiście. Ja sama nie mając godpacka jeżeli tylko widzę jakąś postać na przecenie za 50 gemów, bez zastanowienia ją kupuję.

2. To bonusy za codzienne logowanie, musisz kliknąć po prawej stronie na tą ikonkę:

AcMYKdN.jpgbk5vAwz.jpg

No i masz :P

Opublikowano

1. Oczywiście. Ja sama nie mając godpacka jeżeli tylko widzę jakąś postać na przecenie za 50 gemów, bez zastanowienia ją kupuję.

2. To bonusy za codzienne logowanie, musisz kliknąć po prawej stronie na tą ikonkę:

AcMYKdN.jpgbk5vAwz.jpg

No i masz :P

Czyli  w 4 tygodnie dostane około 200 gemów i 5000 favorów ? czy mozna tylko raz zebrac to ?

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Czyli  w 4 tygodnie dostane około 200 gemów i 5000 favorów ? czy mozna tylko raz zebrac to ?

Dostaniesz tyle ile napisałeś ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...