Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Droga do sukcesu czyli od zera do bohatera.

jasieeeks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jako, że TenStylowy napisał, że brakuję mu czasu na grę więc postanowiłem założyć własny temat

z postępami w grze. Może niektórzy pamiętają mnie z dawnych lat na forum :P

Kilka informacji:

- serwer Pandora 

-zostaję na 64lvl - Orlica 

7rE5wXR.jpg

Jeśli macie jakieś pytania, podpowiedzi czy cokolwiek innego czekam na was w postach niżej ;)

Jeśli ktoś by chciał lub wolał wersję wideo mogę ową robić :)

Pozdrawiam i zabieram się za expienie! 

moje stare konto jasieeks / krul lola i margonem / nie wiesz cos o lolu margonem - pisz / marcin aptekarz drugi najlepszy chlopak na forum / 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Temat coś ucichł. Miało być kilka ss'ów dziennie a tutaj nic. Grasz jeszcze?

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Opublikowano

Temat coś ucichł. Miało być kilka ss'ów dziennie a tutaj nic. Grasz jeszcze?

Na tej postaci teraz nie gram bo jest pożyczka na 48 sł.

Gram na nowym lecz na pandorze.

moje stare konto jasieeks / krul lola i margonem / nie wiesz cos o lolu margonem - pisz / marcin aptekarz drugi najlepszy chlopak na forum / 

Opublikowano

Na tej postaci teraz nie gram bo jest pożyczka na 48 sł.

Gram na nowym lecz na pandorze.

Mógłbyś też wstawiać SS z tamtego serwer, chętnie zaobserwuję postępy. 

­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

@SeterN. Okej specjalnie dla Ciebie, pierwszy post zrobiony będzie robione pod nową postać wszystko.

Opublikowano

Również chętnie będę obserwował Twoje postępy. :)

@Pattern.

Opublikowano

Kończę powoli pierwszego questa na mapkę eventową, spodziewajcie się screenów z loterii :) 

Opublikowano

kzmljik.jpg

Loteria powiedzmy udana, moja mama losowała 2 razy i raz ja. Miałem 3 losy po 12 SŁ.

Z pierwszego 14 kuponów na teleport za co kupiłem 4 do Ithan, i 10 do Mythar oraz 10 na wieśniaki, z drugiej strój na zawsze widoczny na zdjęciu i 600 minut x 10 wyczerpania :) 

Opublikowano

Nie wiem kim jesteś ale dzięki za pomoc, podpisz się :)

zrnwhAm.png

Opublikowano

Cześć! U mnie bez większych zmian. Powoli expie bo nie mam zbyt wiele czasu ( 1h dziennie)

Miałem zakupić jeszcze SŁ ale idę jutro z dziewczyną do kina i musiałem to sobie odpuścić.

SŁ zostawię na event wakacyjny ;) 

FCWnKMr.jpg

Czekam na wasze pytania, pusto tutaj :) 

Opublikowano

Jak narazie jakoś ci tam idzie granie tym tancem, ale czy będzie cie stać na dalszą grę? Jak wiadomo gra tancem jest dosyć kosztowna.

Czekam na więcej, jestem ciekaw postępów.

Opublikowano

Jak narazie jakoś ci tam idzie granie tym tancem, ale czy będzie cie stać na dalszą grę? Jak wiadomo gra tancem jest dosyć kosztowna.

Czekam na więcej, jestem ciekaw postępów.

Miejmy nadzieję, że tak. Zabieram się za expienie bo chcę dziś dobić ten 64 i stanąć wreszcie na jakiejś e2. 

ZbUl77w.jpg

Opublikowano

Widze eq jakieś już powoli się buduje. Ja zacząłem grać na margonem.com i też tancem, zobacze co z tego wyjdzie :P

Z tego co mówią to "tanc bez leg to gówno" zobaczymy :) 

Mam nadzieję, że w miarę szybko zarobię na eq full hero ;) 

Opublikowano

Jakieś postępy? temat troche umarł... :(

Najgorszy okres dla mnie teraz :v

53 lvl, na koboldy nie pójdę, za dużo ludzi, na wermonty nie pójdę, nie daję rady z moim eq... ehhh

chcę już 64lvl stanę w spokoju na e2 :( 

Opublikowano

Jak idą postępy? Czekam na nowe fotki i krótkie info xD

@Pattern.

Opublikowano

Jak idą postępy? Czekam na nowe fotki i krótkie info xD

Chyba za 2 dni skończę grę na moment bo nie mam 6 SŁ na spłatę pożyczki xD

Ix163cD.jpg

Opublikowano

Fp2Y2OZ.jpg

Nareszcie luz :)

O jakie fajtery xD

AuTKtcE.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...