Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Efektywne wykorzystanie m2bob

LCPGM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

zakupiłem wczoraj na allegro m2bob na 20 dni. Pierwszy dzień uznaje za udany. Wyexpilem parę postaci na 20 lv, wydropilem 3x aure i jakiś marmur niedźwiedzia. Jednak chciałbym z tym botem przez 20 dni trochę zarobić (sprzedać yang na allegro etc). Myślałem nad tym, że wyexpie 6 postaci do 30. Po powrocie ze szkoły odpalam Fish bota na 3:30h, a potem rozwalanie metkow w m2, czy kopanie rud w świątyni. Co o tym myślicie? Myślicie, że uda mi się tym sposobem wyjść trochę na +? :p Może macie inne pomysły?

metinsygnaturkafr6.png

LCPGM

Opublikowano

Hmmm.. Nie sprawdzałem, ale jak robiłem refki do lola to 4 mi uciagało, a więcej nie próbowałem. Wydaje mi się, że bez najmniejszego problemu będzie działało 6 botów.

metinsygnaturkafr6.png

LCPGM

Opublikowano

4clienty lola to chyba z 20metinów :P (tak na oko, haha)

Mi się wydaje, że 8spokojnie uciągnie na najniższych. Porozstawiaj fishboty po mapie, żeby nie były obok siebie (lagi) i lecisz. Na 8 kont spory zarobek bedzie ;]

Po tych 3h jak to napisałeś, możesz ustawić połowę na metki, połowę na rudy. Po paru dniach będziesz już wiedział, z czego najlepiej hajs leci.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

Okey. Super. Mam nadzieje, ze za szybko banów nie połapie :p Dziś dwoma postaciami w 3h w sumie 7fms, 6jelonkow, 2 koziki, 4 złote klucze na betach dropły . Miałem nnadzieję, że jakieś mi ładne % polecą, ale tu tylko 25 najwyżej. Opłaca się tworzyć mnóstwo kont i bonować?

metinsygnaturkafr6.png

LCPGM

Opublikowano

takimi postaciami kokosow sie nie dorobisz i kupujesz bota z mysla o zarobku omg smiech 

juz lepiej wbijaj z 50 level i selaj postacie moze ktos kupi za 20 zl wiecej zarobisz niz na yangach 

Opublikowano

Fish boty to dobra opcja, tylko postaraj się doglądać konta by nie wyłapać bana za szybko, szczerze mówiąc długo nie bociłem na fishu ale nigdy za to nie dostałem bana, gdy przychodził GM odpisywałem mu, czasem krótka pogawędka i szedł dalej hehe.

Opublikowano

Heh. Z grubsza jak będę miał włączone fishboty to i na kompie będę siedział. Słyszałem, że hackshield automatycznie daje bana jak się łowi dłużej niż 4h. Prawda?

metinsygnaturkafr6.png

LCPGM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...