Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sembia.eu [Dedyk] [Easy]

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Ja serwera nie polecam.

150-200 osób? Coś się komuś pomyliło, bo wszędzie pustki, handel to totalny niewypał.

Gdy ktoś coś chce kupić - nie ma na to szans. Za mało ludzi.

Nie wiem czy istnieją na tym serwerze GM'y, bo tylu wulgaryzmów i kłótni na chacie nie widziałem jeszcze na żadnym serwerze. O pomocy jakiejkolwiek też można zapomnieć.

Niby reklama ma pomóc.. Nie sądzę, aby ta reklama w ogóle została ogarnięta.

Nie warto grać. Serwer upadnie szybko.

Troche dystansu do tej gry, a jak Cie boli każdy wulgaryzm to idź do psychologa bo to nie jest normalne, skoro Tobie przeszkadzają napisy pisane przez ludzi w internecie. Nie mam zamiaru banować za to, że niektórzy pokazują swój poziom intelektualny, sami siebie ośmieszają, ja na nich czasu tracić nie będe, mam ważniejsze sprawy przy serwerze do roboty. Do teamu żadnego GM z zewnątrz nie wezmę bo wziąłm 2x i i 2x się zawiodłem.

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Człowieku poważnie, weź z tym wyjdź. Nie zauważasz że nic nie osiągniesz.

Jesteś zbyt fałszywy.

Opublikowano

Człowieku poważnie, weź z tym wyjdź. Nie zauważasz że nic nie osiągniesz.

Jesteś zbyt fałszywy.

Czy on chcę coś osiągnąć? Wątpię, udostępnia tylko serwer dla graczy...

Czemu twierdzisz, że jest zbyt fałszywy?

@Temat

Opłaca się robić wszystkie misje?

Opublikowano

­

Czy on chcę coś osiągnąć? Wątpię, udostępnia tylko serwer dla graczy...

Czemu twierdzisz, że jest zbyt fałszywy?

@Temat

Opłaca się robić wszystkie misje?

Ja z tym typem kiedyś zamieniłem z 2-3 zdania i wie o mnie wszystko, temu twierdzi ze jestem fałszywy, bo mu kumple o mnie naopowiadali głupot.

Co do questów to tak, bo niektóre dają bonusy na stałe, a niektóre dość ciekawe nagrody.

Opublikowano

Nie mam kumpli :c Byłem skazany słuchać cię na tsie 30 minut. Straszliwe doświadczenie, chyba że jesteś już po mutacji, co i tak nie zmieni myślenia. :c

Opublikowano

Nie mam kumpli :c Byłem skazany słuchać cię na tsie 30 minut. Straszliwe doświadczenie, chyba że jesteś już po mutacji, co i tak nie zmieni myślenia. :c

Skończ już płakać cieniasku masz ból dupy że ma serwer a ty nawet nie wiesz jak go zrobić czy co?.. Nie widzisz ze zlewa Cie ciepłym moczem?

@harnaś W ile wbije maxa?

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Skończ już płakać cieniasku masz ból dupy że ma serwer a ty nawet nie wiesz jak go zrobić czy co?.. Nie widzisz ze zlewa Cie ciepłym moczem?

@harnaś W ile wbije maxa?

Synku widać że jesteś tu nowy. Pozdrawiam. :)

Opublikowano

Synku widać że jesteś tu nowy. Pozdrawiam. :)

Hah i mówi to osoba która gra srajcrafta weź klocku się skryj bo się ośmieszasz... I synku możesz mówić do kolegów z srajcrafta.  Bolasie mniej cheatów szukaj do lol'a bo lamisz ;)

Ponawiam pytanie.. Kiedy będzie reklama xD

@Ta wystarczy poczytac twoje posty/tematy ;)) Pozdrawiam i kończę tą konwersacje bo jesteś za płytki.

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Hah i mówi to osoba która gra srajcrafta weź klocku się skryj bo się ośmieszasz... I synku możesz mówić do kolegów z srajcrafta.  Bolasie mniej cheatów szukaj do lol'a bo lamisz ;)

Ponawiam pytanie.. Kiedy będzie reklama xD

Srajkraft jest taka gra? Jeśli chodzi mo minecrafta i owszem nigdy nie miałem tej gry na pc. Grafika nie przemówiła do mnie.

Opublikowano

serw ujdzie - exp jest cudownie dobrany ale np bony tylko przeciwko nieumarłym >.< + wszystko drogie + na 30lvl można spokojnie isc na v1 a na 42 na V2

post-797478-0-22852600-1429556938.png

Opublikowano

­

serw ujdzie - exp jest cudownie dobrany ale np bony tylko przeciwko nieumarłym >.< + wszystko drogie + na 30lvl można spokojnie isc na v1 a na 42 na V2

inne bonusy jak nieumarłe nie sa wam potrzebne

Opublikowano

@Turon™

Mówił że jest 150-200 graczy.

Mówić to ja mogę, że mam słonia w piwnicy i tygrys po nim skacze.

Czekam dalej na ss'a.

Pobieram clienta, zgarne jedną osobę i wbijam, tylko ciekawi mnie ta liczba graczy.

Opublikowano

­

Mówić to ja mogę, że mam słonia w piwnicy i tygrys po nim skacze.

Czekam dalej na ss'a.

Pobieram clienta, zgarne jedną osobę i wbijam, tylko ciekawi mnie ta liczba graczy.

Nie mam interesu w tym, by Was oszukiwać. Mogę wstawić SS później bo aktualnie nie mam dostepu do serwera w dodatku szykuje aktualizacje dla was

Opublikowano

Gdyby było 150-200online nie usuwałbyś licznika ze strony. Ten serwer nie ma tego czegoś... Inne gorsze mają więcej online niż ten.

39d16e1698c65ba3.png

Opublikowano

­

Gdyby było 150-200online nie usuwałbyś licznika ze strony. Ten serwer nie ma tego czegoś... Inne gorsze mają więcej online niż ten.

Licznik został usuniety bo nie działał poprawnie, planuje niedługo nową strone Wam dać do użytku już wraz z nowym, działającym licznikiem ale póki co musze się zając zebraniem ludzi na serwer.

Opublikowano

w jakiej cenie jest pet z isu?

cannzas wariacina, szukasz jeszcze sponsora mordko? mam vpsa moge ci dać xD  B)

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

­

Licznik został usuniety bo nie działał poprawnie, planuje niedługo nową strone Wam dać do użytku już wraz z nowym, działającym licznikiem ale póki co musze się zając zebraniem ludzi na serwer.

Licznik u kreta nie działa poprawnie? Pierwsze słyszę. Ogółem na serwerze się fajnie gra. Mógłbyś expa trochę zwiększyć :) Czy dziś będzie event zuo?

39d16e1698c65ba3.png

Opublikowano

­

Licznik u kreta nie działa poprawnie? Pierwsze słyszę. Ogółem na serwerze się fajnie gra. Mógłbyś expa trochę zwiększyć :) Czy dziś będzie event zuo?

Masz rozpiske wyżej eventów na dziś.

Opublikowano

TŁUMY... 

sk8yu0.jpg

Niby 11 godzina ale większość dzieciaków ma dziś wolne :D

Od kiedy to na serwerze Easy stoi się w m1 ? Myślałem ze expi...

Sprawdz czat ciagle ktoś lv up.. spoty zajete bosy bite

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...