Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Automatyczne sprzedawanie Sztabek

NaPigułach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy istnieje takie coś jak automatyczne sprzedawanie sztabek?

Gram na serwerze PandoraMt2 no i mam ze sztabkami problem bo nie che siedzieć parę godzin i rozdzielać sztab.

Szukałem po necie nie mogę znaleźć.

Opublikowano

Zawsze możesz autoclickerem zrobić zapętlenie ruchu do rozdzielania i sprzedawania, lecz jest wtedy problem bo np. masz 200 sztab to chociaż raz musisz w każdym rozdzielić :D

Ogólnie chyba nie ma takiego programu/cheata bo po co xD

Opublikowano

Zawsze możesz autoclickerem zrobić zapętlenie ruchu do rozdzielania i sprzedawania, lecz jest wtedy problem bo np. masz 200 sztab to chociaż raz musisz w każdym rozdzielić :D

Ogólnie chyba nie ma takiego programu/cheata bo po co xD

Haha no jak to poco mam pięć kont po 4 postacie zawalone sztabami po 10kk i męczy mnie ciągłe przekłądanie/sprzedawanie ...

Opublikowano

Tak jak ktoś wyżej napisał, zapętl gesty myszki.

Polecam do tego Taskera. Przełóż np. 200sztabek w lewy górny róg eq, zrób zapętlenie z klawiaturą(shift+lpm na sztaby), potem bot je przesunie w inne miejsce, i z tamtego miejsa do handlarki. I tak w kółko :D Co 200sztabek będziesz musiał od nowa wsadzić w ustalone miejsce następny plik sztab.

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

http://m2bob.net/?s=h

M2bob miał kiedyś opcje chodzenia do sklepów, sprzedawania itemów/kupowania itemów etc.

Chyba dalej to działa.

Niestety bot jest płatny. :/

Wiem bo miałem ale sztabek nie rozdziela i nie może sprzedać.

Tak jak ktoś wyżej napisał, zapętl gesty myszki.

Polecam do tego Taskera. Przełóż np. 200sztabek w lewy górny róg eq, zrób zapętlenie z klawiaturą(shift+lpm na sztaby), potem bot je przesunie w inne miejsce, i z tamtego miejsa do handlarki. I tak w kółko :D Co 200sztabek będziesz musiał od nowa wsadzić w ustalone miejsce następny plik sztab.

Przekładanie sztabek co 200 w to samo miejsce to chyba szybciej bym to sam posprzedawał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...