Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze Najlepsze Bony

Mikoxa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pieprzycie głupoty, a g**no wiecie ...

Gram, a raczej grałem na PL'u od początku i dobrze pamiętam, że bony były normalne ( czyli np. max. absy to +15%, a np. silny na zwierzęta to max. +20%, jedynie bon do PŻ się zmienił ) .

Więc to, że na PL'u w kolcach miałeś +45% na mistyków to niemożliwe, więc nie wciskaj głupot ...

Opublikowano

No wiesz zawsze jesz szansa... ja np. widziałem jak z dzikiego psa kolesiowi dropła sztuka combo... W metin2 wszystko jest możliwe ...

Sad but true...

Opublikowano

Spoko a temat nie powinien być w supporcie tam gdzie obrazki itp ??

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

nie pierd*l, nie rób z siebie wiekszego debila. 45% to niemożliwe, 20% to max na każdym globalu, tak było, jest i będzie.

Amen

Sygnatura usunięta z powodu łąmania praw autorskich.

Opublikowano

Ale to było rok temu ... I na serio a nie sciema...A i to nie bujda bo na serio expiłem se 3 lvlem na psach i kolczyki dropły patrze i taki bon... chcesz to se poszukaj na Astralu, albo ja poszukam czy sa jeszcze ...

Sad but true...

Opublikowano

Koleś Ogarnij się nikt ci nie uwierzy gram w metka od samego początku grałem jak był server Poland i jak się zmieniał na Monastyr nie gadaj głupot nie było takich bonów kumam jakbyś powiedział NNO ale nie 45 na mistyków ogarnij sie i nie pajacuj ;/

Opublikowano

Ale to było rok temu ... I na serio a nie sciema...A i to nie bujda bo na serio expiłem se 3 lvlem na psach i kolczyki dropły patrze i taki bon... chcesz to se poszukaj na Astralu, albo ja poszukam czy sa jeszcze ...

Pojeba*o ci się, nikogo tu nie oszukasz.

Wg. mnie topic nic nie wniósł i nadaje sie do zamknięcia, tak więc raportuje.

Sygnatura usunięta z powodu łąmania praw autorskich.

Opublikowano

Ale serio nie oszukuje. Gdybym chciał was oszukać już dawno bym to w programie paint zrobił ... chcecie to zamknijcie ten temat i zabierzcie mi te posty ( nie zalezy mi na nich ) ale dropły mi i taka była prawda AMEN ( a nie wierzysz nie moja sprawa kitu to ja nie wciskam ... chcesz to nie wierz ale na 100% było 45%... kita ci co wierzą w to czyli zobaczyli ty chyba z 3 osoby czyli : ja, mój kolega i ten co to kupił )

Sad but true...

Gość Mounthains
Opublikowano

ok, kłócicie się to ja zamykam, nic wam nie można popuścić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...