Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 03/05 Nowy splash, aktualizacja interfejsu

Mileno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Splash ładny, ale interfejs okropny, oby go nie dodali na serwery live. Cięzko będzie się teraz odnaleźć.

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Niestety zmartwię Cię, ale dodadzą go tak czy siak, pewnie między czasie nieco go pozmieniają, lecz może to po prostu pierwsze wrażenie, ponieważ jesteśmy przyzwyczajeni do innego układu, no ale czas pokaże co riot wykombinuje.

Opublikowano

Splash jest cudowny, Renektor w sumie zwyczajnie wygląda, ale Anivia * - * Mi się interfejs podoba. Przynajmniej nie będzie aż takiego oczopląsu :p

Opublikowano

Ogólnie to mogliby dodać cały nowy interfejs i w samej grze, jak i przy wyborze postaci, itp. albo od razu cały klient zmodyfikować, tak, jak to zrobił pewien użytkownik reedita. Splashe i interfejs całkiem ładne.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Piękne zmiany, bardzo mi się podoba nowy interfejs. Jest bardzo schludny i przejrzysty. Oby jak najszybciej znalazł się na serwerach lajw. :)

Opublikowano

Chryste, jaki okropny interfejs, wolę ten co jest aktualnie. Splash jak najbardziej na propsie.

Opublikowano

Rito pls, ten interfejs, więcej na dół wrzucić, mieli dać opcję widoku po każdej stronie jak po tej niebieskiej, teraz granie po czerwonej będzie jeszcze bardziej męczące.

Opublikowano

­Splash świetny, ale interfejs..hmm.. jeszcze do mnie to nie przemawia ;d Fajnie, że wszystko mniej więcej jest na środku i nie trzeba latać oczami po ekranie całym wtedy, ale jakoś wygląd tego do mnie jeszcze nie przemawia, po prostu :D

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Interfejs ładnie wygląda... ,ale jest c***y :) ,splashe wrażenia nie robią takei sobie

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...