Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plugin na zmianę slotów.

TheMajster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pare osób ostatnio do mnie napisało, czy nie mam jakiegoś pluginu co był na skkf, że była zmienna ilość slotów, chodzi tu oto, że po każdym wejściu gracza dodaje 1 fakeslota a przy wyjściu zabiera.

PS. Nie patrzcie na kod, plugin został napisany już dawno, ja po prostu go odszukałem i udostępniam :)

Link: 

x

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/395630b446794450af56276da133c2486e6481e7264a7005b0447d2bbdeffb90/analysis/1433354876/

Config:

Config:
  Slot: false  <--- Określa czy liczba slotów jest określona czy zmienna, jeżeli "false" to zmienna, a jeżeli "true" to ustawiana niżej "FakeSlots"
  FakeSlots: 340  <--- Liczba slotów pokazywana, jeżeli wyżej jest "true"
Opublikowano

Ja aktualnie nie kożystam z 1.7 tylko 1.8 więc fajnie by było gdybyś zrobił update, poza tym + za udostępnienie tego pluginu.

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Opublikowano

@TheMajster Co to znaczy, że takiego pytania się nie spodziewałeś? Domyślam się, że chodzi Ci, że większość osób zrobiła to bez pytania ;) Ja taki nie jestem

Opublikowano

@TheMajster Co to znaczy, że takiego pytania się nie spodziewałeś? Domyślam się, że chodzi Ci, że większość osób zrobiła to bez pytania ;) Ja taki nie jestem

Właśnie o to mi chodziło :)

REF

Opublikowano

Wiekszosc hostingow posiada nielimitowana ilosc slotow..

No i co? Tu możesz ustawić ze jest 1 slot i po każdym dojściu gracza dodaje slot :) (to są fakesloty)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...