Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xbox One czy PlayStation 4?

Gość Dawid545

xBox vs PS4  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. xBox a może PS4?

• xBox (Uzasadnij)
      0
    • Play Station 4 (Uzasadnij)
      7
    • Jedna i druga konsola jest SUPER.
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Dawid545
Opublikowano

Mam zamiar kupić jedną oto z w.w konsol, ale chciałbym poznać wasze zdanie na temat obu z nich :)

Piszcie mi wady xbox'a czy też ps4 co ma ta konsola a czego nie ma druga itd.

DO ROBOTY :P

Dziękuję za udział.

Opublikowano

Wybierz tą konsole, która posiada według Ciebie lepsze gry ekskluzywne.

Co prawda póki co nie ma ich aż tak wiele, ale jeśli mam patrzeć lata wstecz, to Sony moim zdaniem miało ciekawsze gry.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Obie konsole są dobre i obie mają super eksluzywy.

Xbox (GoW, Forza, Halo itp.)

Sony (Uncharted, TLoS)

Lecz jeśli chcesz żeby grało Ci się przyjemniej, brałbym xboxa, o wiele wygodniejszy pad i szybszy interfejs.. Obecnie posiadam PS4 i czasami jak ktoś mi wyślę wiadomość, muszę czekać czasami nawet 5 minut zanim się załaduje, totalna lipa..

Opublikowano

Obie konsole są dobre i obie mają super eksluzywy.

Xbox (GoW, Forza, Halo itp.)

Sony (Uncharted, TLoS)

Lecz jeśli chcesz żeby grało Ci się przyjemniej, brałbym xboxa, o wiele wygodniejszy pad i szybszy interfejs.. Obecnie posiadam PS4 i czasami jak ktoś mi wyślę wiadomość, muszę czekać czasami nawet 5 minut zanim się załaduje, totalna lipa..

Wow, to coś jest nie tak u ciebie... Mi wszystko chodzi dobrze, nie mam zastrzeżeń do PS4, poza faktem że sieciówka jest dość słaba. Jeżeli chodzi o specyfikacje, to minimalnie niby PS4 było lepsze w porównaniu, ale nie ma to chyba za dużego wpływu, no i to 1080px, bo Xbox ma 900 ale ja będąc posiadaczem obu nie widzę wielkiej różnicy, a czasami wcale ;> Jeżeli mowa o ekskluzywach to PS4 jest lepsze. Jeżeli już masz wybierać to bierz PS4, zawsze wolałem Sony od Microsofta i w sumie jedyną rzeczą która mi się bardziej podoba w Xboxie jest pad i zawsze był to tylko pad ;)

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Gość Dawid545
Opublikowano

A do tego ps4 jest tańsze :) Co do pada to kwestia przezwyczajenia jak dla mnie. Chodz xboxa nie mialem ale gralem na nim nie raz obecnie jestem posiadaczem ps2, ps3(juz niestety nie dziala) psp 3004, no i nieszczesny fat.

Opublikowano

Jeżeli twoi znajomi mają PS4 to bierz PS4.

Jeżeli twoi znajomi mają XO, bierz XO

Jeżeli lubisz Uncharted, The Last of Us i God of War to bierz PS4.

Jeżeli interesuje cie Forza lub Gears of War bierz XO.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...