Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

6.1.2 WoD BlackHand.pl - pierwszy polski serwer WoD!

ravell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pracujemy nad serwerem bardzo intensywnie. Aktualnie jest 5 developerów i już niedługo zostanie udostępniony bardzo duży update. Zachęcam do zapoznania się z changelogiem w Launcherze w razie wątpliwości co do naszej pracy :)

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak wygląda aktualnie poziom oskryptowania tego serwera ?

Dokładnie chodzi mi o questy, instancje i rajdy od podstawki do WoD.

Opublikowano

Spokojnie nie bójcie się z takim podejściem Adminów serwer na pewno ruszy tylko trzeba czasu do tego... Można to przyspieszyć pomagając im w fazie beta testów zgłaszać bugi ;)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam, serwer jest w FAZIE BETA. Oznacza to, że nadal go tworzymy oraz, że zdarzać się będzie, że serwer będzie offilne. Nie zamierzamy zamknąć serwera a jeśli nawet coś takiego miałoby się wydarzyć to Was o tym poinformuje OSOBIŚCIE. Zamykanie tematu bo dzieciaki spamują jest co najmniej nieprofesjonalne.

Opublikowano

Witam, serwer jest w FAZIE BETA. Oznacza to, że nadal go tworzymy oraz, że zdarzać się będzie, że serwer będzie offilne. Nie zamierzamy zamknąć serwera a jeśli nawet coś takiego miałoby się wydarzyć to Was o tym poinformuje OSOBIŚCIE. Zamykanie tematu bo dzieciaki spamują jest co najmniej nieprofesjonalne.

insty questy itd z podstawki, tbc, wotlk, cata działają poprawnie ?

Opublikowano

Zrobiłem sobie konto. Sprawdzę co to jest. Powiedzcie mi czy jeśli mam klienta globala i skopiowanego i przerobionego drugiego klienta wod to mogę dostać jakiegoś bana na globala albo coś?

Opublikowano

Up 

Nie dostaniesz bana Blizzard zezwala na działanie serwerów prywatnych, ma to na celu przyciągnąć więcej ludzi na globala (privy maja mnóstwo bugów).

Specjalista
Opublikowano

Online szokuje, jaki poziom oskryptowania WoD? działa chociaż 30% rzeczy?

giphy.gif

Opublikowano

Jeszcze nie ma WoD jest tylko MoP.

Contenty do WOTLK są bardzo fajnie oskryptowane nawet lepiej niz na atlantissie i ToD. Cata to żart i początkowa lokalizacja pand.

Ogólnie nie jest źle.

Opublikowano

Tak jak kolega napisał do WotLK jest dobrze ale Cata... mam 83 poziom i spotkałem z 18 działających questów, tragedia po prostu. Czekam aż odbugują mi postać i zacznę przeszukiwać Uldum bo coś słabo to widzę.
Specjalista
Opublikowano

No skoro zabrali się do tego w taki sposób to może będzie gdzie pograć za kilka miechów :) Czekam na wyniki pracy.

giphy.gif

Opublikowano

No skoro zabrali się do tego w taki sposób to może będzie gdzie pograć za kilka miechów :) Czekam na wyniki pracy.

Serwer ma większy potencjał niż Atlantiss.

Plusy serwera:

Lepsi devi niż na Atlantissie.

Najnowszy dodatek WoD.

Administracja odpowiada na wszystko.

Minusy:

Zbugowany cały Cata.

Zbugowana lokacja pandarenów.

Naprawiane zgłoszenia z bug trakcera są tylko w weekendy.

Serwer nie jest zbyt przyjazny dla anglojęzycznych graczy.

Opublikowano

Dlaczego niby serwer nie jest zbyt przyjazny dla graczy anglojęzycznych ?

Mi się wydaje, że jest wręcz przeciwnie.

Opublikowano

Dlaczego niby serwer nie jest zbyt przyjazny dla graczy anglojęzycznych ?

Mi się wydaje, że jest wręcz przeciwnie.

Większość tematów w anglojęzycznym dziale jest bez odpowiedzi od administracji + angielskiego bugtrackera nie ma.

Opublikowano

Aż zanadto przyjazny! Na serwerze obowiązuje pisanie w języku angielskim...

Podochodziło paru gm co dają muty itd za nic...

Będzie dokładnie tak samo jak z Atlantisem (jeśli wgl ten serwer powstanie do końca), wszystko robione tylko aby było jak najwięcej ludu a co za tym idzie kaski...

Ja już podziękuję i moja cała 30 osobowa gildia... 

Opublikowano

Na world obowiązuje angielski za to na pl polski. Atlantiss gdyby nie dobrr skrypty itp. byłby śmieciem w oczach polaków za to jak wyrzekli się polskości, ich wybór mnie to lotto. Najzabawniejsze jest to że polska cześć zespołu Atlantiss ma wywalone na naszą cześć community, rzadko kto się odezwie. Na Blackhandzie jeszcze nie jest źle, można z nimi normalnie pogadać. O ile nie odbije im tak jak Atlantissowi to wszystko będzie dobrze.

Opublikowano

Aż zanadto przyjazny! Na serwerze obowiązuje pisanie w języku angielskim...

Podochodziło paru gm co dają muty itd za nic...

Będzie dokładnie tak samo jak z Atlantisem (jeśli wgl ten serwer powstanie do końca), wszystko robione tylko aby było jak najwięcej ludu a co za tym idzie kaski...

Ja już podziękuję i moja cała 30 osobowa gildia... 

Bez przesady chociaż trochę przesadzają, ale ostatnio się ogarneli.

@up

Atlantiss ma spierdolone wotlk i tbc i przedluza sie patch 4.0.6 ponadto takie profesje jak minning, cooking, frist aid jest zbugowane. 

Opublikowano

Przecież Atlantiss ma teraz 4.2 o ile się nie mylę, chyba dawno temu grałeś. Pokaż mi lepiej oskryptowany serwer cata.

Specjalista
Opublikowano

Tak mają 4.3, a content jaki jest dostępny to 4.2.

Ale tak serio co wam przeszkadza, że są dwa różne kanały? jest world i pl, to chyba logiczne że nikt nie chce mieć burdelu.

giphy.gif

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...