Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

6.1.2 WoD BlackHand.pl - pierwszy polski serwer WoD!

ravell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam przyjemność zaprezentować Wam projekt pierwszego polskiego serwera World of Warcraft: Warlords of Draenor!

Wszystkie informacje są dostępne na stronie blackhand.pl

FORUM: forum.blackhand.pl

Rejestracja kont: blackhand.pl

LAUNCHER: TUTAJ

SKAN ANTYWIRUSOWY LAUNCHERA

Serwer TeamSpeak3: ts.blackhand.pl

Serwer aktualnie jest w fazie ALPHA - chyba każdy wie co to oznacza. Serwer został otarty w fazie ALPHA, aby Gracze mogli testować wprowadzane zmiany oraz zgłaszać nam błędy jakie panują na serwerze. To nie jest oficjalne otwarcie, dlatego nie spodziewajcie się, że wszytko będzie blizzlike - choć do tego dążymy wink.png

Dla wszystkich osób, które dobiją do 90 lvl zostanie przygotowany specjalny tytuł "Beta Testera", będzie mógł wybrać dla siebie dowolny heirloom oraz otrzyma 5k golda na oficjalne otwarcie serwera.

Aktualnie skład administracji liczy 5 osób (3 devów i 2 GM), choć nadal poszukujemy nowych osób. Jeżeli znasz się na C++ i chciałbyś dołączyć do grona twórców serwera, wpadnij na TSa lub napisz na forum!

Serwer otwarty jest publicznie od 03.07.2015r.

Testy będą trwać kilka tygodni i w tym czasie serwer może być restartowany/wyłączany w ciągu dnia.

Za wszelką pomoc przy tworzeniu serwera serdecznie wszystkim dziękujemy - bez Was serwer nie mógłby powstać!

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest w trakcie budowy...

Strona była wyłączona tylko kilka godzin. Czasem konieczne jest "wyłączenie" strony na czas poważniejszych prac. I takie zabiegi są jak najbardziej normalne podczas tworzenia serwera/strony itp.

Strona jest ponownie dostępna od godziny 18-19.

Wszystko idzie zgodnie z planem i nie planujemy żadnego opóźnienia. 

Zapraszamy na otwarcie w piątek (tj. 26.06.2015r) o godzinie 19:00!

Opublikowano

Wbiłem na strone, poczytałem i serwer jest godny na pewno zawitam moja prośba do administracji zwiększcie exp do x10 bo na pewno nie jesteście tacy dobrzy i od 90 do 100 trzeba będzie grindować lvl na mobach w SMV :P

Brak Sygnaturki YEAH

Opublikowano

Dzień otwarcia serwera zbliża się nieuchronnie...

Ale mam dla Was niespodziankę - już dziś możecie pobrać Launcher BlackHand.pl !

Launcher możecie pobrać pod adresem: TUTAJ

Już tylko 8 dni :)

Opublikowano

Ja chętnie zagram ale mam nadzieje, że wy nie wyrzeczecie się po jakimś czasie Polskiego pochodzenia tak jak to zrobił Atlantiss.

Opublikowano
Praca idzie pełną parą!

Niestety mam złą informację, dziś Blizzard udostępnił patcha 6.2.0 - co bardzo pokrzyżowało nam plany.

Chcemy udostępnić Wam podczas otwarcia jak najnowszy patch, a na to potrzeba więcej czasu, żeby np. przerobić Opcodes. Ponadto musimy napisać praktycznie od nowa Patcher.

W związku z powyższym otwarcie zostaje przełożone na 03.07.2015r. na godzinę 19:00.

Przepraszamy za opóźnienie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czekam cierpliwe. Jeśli serwer będzie godny polecenia na pewno ściągnę kilka osób z gildii. Nie mogą się całe życie za Cataklizmem uganiać.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Na razie jest otwarta ALPHA, więc na razie za dużo nie pograsz, ale za jakiś czas, po zakończonych testach serwer będzie gotowy do gry ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oczywiście, że miał być "Wod". Popełniłem błąd podczas tworzenia tematu, a tutaj nie da się edytować tytułu. Oczywiście napisałem w poście, że proszę modow o edycję, ale sobie to olali... :(

Opublikowano

świetnie aż 0 Online widze serwer idzie pełną parą.
Na waszym miejscu rozreklamowałbym serwer u jakichś Youtuberów i na innych forach no i pomyślcie o tym by jednak zaprosić zagranicznych graczy :P

Brak Sygnaturki YEAH

Opublikowano

Na razie nie zależy nam na nie wiadomo jakim online :) Liczy się mała ekipa, która wszystko sprawdza :) Przypominam, że serwer jest w fazie ALPHA. Jeszcze przyjdzie czas na reklamę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...