Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema potrzebuje pomocy  gram na H5   x8  i  nie wiem jakie certyfikaty  zrobić dla  Elemental summonera (elfa białego)

I  mam pytanie po co są te Forgotten Scrollsy mam kilka i nie wiem co z nimi zrobić, oraz czy Elemental summoner dałby rade sam  pokonać kilka  lecheesów na DV lub innych potworów tego typu  bo expie aktualnie na drakosach i na  dinozaurach i tak średnio idzie ;(

Opublikowano

­Emergent Abilities – boost P. Atk., P. Def., M. Atk., M. Def.

Master Abilities – Attack, Empower, Casting Spd i Focus.

Summoner Abilities – Increased HP/MP, Resist Attribute i Counter Spirit.

Ultimate Skill – Transformation: Divine Summoner.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Aha , czyli mam zrobić 3 subclassy summonerów i   zrobic certyfikaty  resist attribute counter spirit i  increaser hp / mp ?

Opublikowano

Duży online jest na serwie? / nie wiem jak jest na serwie z przechodzeniem buffow na sumona bo ja bym brał celke(celestial shield) haste i Ud (ultimate defense) celke bierz z bd sws WC haste z dowolnego dd a ud z tanka ale jeżeli certy nie przechodzą na peta to nie jestem w stanie pomoc

/bądź zamiast Ud możesz wziąć counter spirit z warlocka

Opublikowano

Trochę jest osób ale  to już są ludzie  z dobrym Eq  itd itp więc trudno jest dla początkujących stąd moja gra  summonerem bo duży zapas hajsu / dzięki o to mi chodziło   ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...