Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzę Multicheat od s6 do globala

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Aktualnie jestem w trakcie tworzenia multicheata - od s6 do globala, dziala speedhack, autokill w 1 cel "z kulki dw" i innych skilli, monster stacker, autokill "z łapy" na wszystko dookola, testowany na wielu privach i oczywiscie na globcu. Nie powoduje jakichkolwiek modyfikacji w kodzie programu ani gameguarda, posiada funkcje nasluchiwania, wstrzykiwania i dowolnego modyfikowania pakietow. Na liscie do zaimplementowania mam jeszcze "antyposlizg" (zebys nie latal w lt7 albo gdy sm bije cie lightningiem), teleport na wskazane XY.

Speedhack i stacker dziala wszedzie, autokill ze skila na okolo 90% serwerow (na globie dziala)

Moje pytanie brzmi, czy znalezliby sie potencjalni inwestorzy, aby w ogole byl sens dalej rozwijac cheata?

Pozdrawiam

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kilka osob sie skusilo, sa zadowoleni. Zainteresowanym pokaze detale na TV badz skype, moge sprawdzic dzialanie na wybranym przez klienta serwerze, nie ma tu miejsca na jakikolwiek scam.

Opublikowano

GMO a prywaty to zupelnie osobna bajka. Zrobilem pakiet sniffer/injector pod oficjala, ale jest on bez interfejsu, po prostu dll i lib zeby ktos sobie to obkodzil. Sa funkcje wstrzykwiania do klienta, do serwera i callbacki uzytkownika przy otrzymanym/wysylanym pakiecie

A co do dzialania "w bebechach" - pokonalem gameguarda, wszystkie szyfrowania, "packet twister", po prostu podajesz pakiet jako tablice bajtow a dllka robi reszte. Sluze pomoca na TV oraz skype

Opublikowano

Interesuję mnie tylko gotowy edytor pakietów, co prawda teraz nie mam czasu na zabawę ale jeśli taki skleisz w całość to kupię.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Miałem okazję przetestować tego haxa. Wszystko działa poprawnie, brak DC, brak problemów z kompatybilnością(testowałem na win7 32, win8, win7 64). Brak jedynie jakiegoś packet sendera co by się więcej można pobawić. Ogólnie hax na +, dobra robota. 

Opublikowano

Dobrze by było aby powstał przed nowym sezonem :) Jakie fundusze na to potrzebujesz ? Preferuję wersję private.

Przespaliście dupe buga w season x na globalu, a działający edytor to podstawa :)

Ps. Webzen nie usuwa itemów kopiowanych. Część trzymam już ponad 3 miesiące i nic nie znika. To tak w ramach informacji tylko.

Opublikowano

Napewno nie "przespaliscie" bo ja dzialam sam :) , do tego nie jestem ekspertem od dupajek, gdyz to wymaga duzo czasu, analizy kodu serwera jesli sie takowy posiada i wielu nieudanych prob, a nuz cos sie uda. Do tego gmo ma update co jakis czas i trzeba znowu grzebac w kliencie zeby poprawic te kilka adresow. Nie wiem czy ktos jeszcze gra na tym globie, ale z tego co widze czity na prywaty ciesza sie znacznie wiekszym zainteresowaniem.

Opublikowano

apropo czita na prywaty, dziala ten twoj clicker? bo ja szukam wlasnie czegos dzialajacego :P

b6y2zc.png

:783_heart_decoration:  Music - Games - Tattoo's - Muscle car's   :783_heart_decoration:

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

małego bo nie ma już szału na mu i nikt nie chce bulić, bo domyślam się że trochę trzeba zapłacić :D

b6y2zc.png

:783_heart_decoration:  Music - Games - Tattoo's - Muscle car's   :783_heart_decoration:

• 1 rok później...
Admin Cienia
Opublikowano

Może jakby opisał szerzej + foto co i za ile to może by było ludzi więcej ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...