Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]SPRZEDAM konto LoL ~60postaci ~20 skinów

Rockets

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa rzeczy: Konto w grze League of Legend's
Metoda kontaktu: PW
Opis rzeczy: ~20 skinow w tym np. kayle z eterycznymi skrzydłami i inne. Konto ma 50 champów, także z wyższej półki, nie było banowane, posiada unikalne avatary. Dywizja jest słaba. Ogólnie konto było ładowane wiele razy i poszło ok. 200 zł na RP, czyli skiny, runy ap/ad. Proszę o jakieś propozycje. W s3 gold, w s4 silver
Oczekiwana/oferowana cena: 40/50 Psc
Zdjęcia/inne informacje: Na pw

Opublikowano

Raczej nikt nie zamieni się ponieważ według mnie jest to nie opłacalne tak trudno wydać trochę ZŁ na CSGO w steam a konto w LoLu lepiej rozpocząć od początku lepiej się gra a szczególnie jak dobierze ci jakiś n**bów do drużyny przeciwnej 'PENTA KILL' ;)

Opublikowano

Raczej nikt nie zamieni się ponieważ według mnie jest to nie opłacalne tak trudno wydać trochę ZŁ na CSGO w steam a konto w LoLu lepiej rozpocząć od początku lepiej się gra a szczególnie jak dobierze ci jakiś n**bów do drużyny przeciwnej 'PENTA KILL' ;)

Tylko, że tam są skiny warte więcej niż 40zł.

Jakie masz skiny?­

Podesłałem na PW

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...