Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Time of Magic and Sword

Sancte

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IP SERWERA: tomas.maxc.pl

71763479911995454741.png

di-N6F0O7E1.png

IP DLA LENIWYCH: tomas.maxc.pl

Nasz serwer został w pełni odbugowany i zaktualizowany.

Brak błędów.

Więcej zdjęć:

45286922170012489474.png

77763332211130888316.png

15364139956619048960.png

51334064580098413684.png

98559628217402450977.png

Dodatkowy texture pack na serwer, aby gra na nim była czymś naprawdę fascynującym!

Pobierz:

http://speedy.sh/84ERs/magia.zip

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/342befee7de14185e30628a2d2961c54d07f3c88e4c884944ebad5f76d0893dd/analysis/1432996806/

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

lipa , serwer kiczowaty zrobiony chyba w 5 min (no ze spolszczaniem to może 10) , no ale od początku

- wchodząc na serwer oczom ukazuje się Wspaniały spawn < wspaniały w odniesieniu do domków/ budowli  > mapa do okoła brzydka i odtrąca (widać że walczył na niej miszczu brush'a )

- aby czegokolwiek się dowiedzieć trzeba poszukać odpowiedniego domku no i niby nic nadzwyczajnego gdyby nie to że gdy już znajdziesz domek z odpowiednimi informacjami i do niego wejdziesz to cały poradnik ogranicza się do wpisz /clan po więcej informacji itp (piszę z głowy bo nie pamiętam dokładnie jak to było napisane), co Jest o tyle durnym rozwiązaniem że aż szkoda pisać (a to już 3 linijka) , prościej wygodniej i dla ułatwienia wszystkim zycia (zwłaszcza nowym graczom) wystarczyły by 3 tabliczki na spawn (od tak aby wszystkie niezbędne informacje były w jednym miejscu) , no ale jak już mamy fajne domki z internetów to je wykorzystajmy :/

- drop jest strasznie odrzucający (już się nie będę czepiał "drop'u z kanienia" którego jestem przeciwnikiem. ale aby zrobić żelazny kilof potrzeba ok (1,5~2)*251 zniszczonego kamienia (ten wynik podaję średnio z tego co mi wyszło podczas gry) czyli aby zdobyć jeden żelazny kilof potrzebujemy około 2 żelazne kilofy :/ absurd ale co mi tam...

- Brak Informacji o magi !!! niby coś tam piszę ale jest to stanowczo za mało !!! no i cały plugin na magię , który jest wykorzystywany w 30% możliwości ...

- niby zadania są ale ja żadnego nie znalazłem ;/

- kowal ma ceny z kosmosu :) naprawa żelaznego kilofa kosztuje prawie tyle co 2 diamenty (kilof bez enchantów )

A w prezentacji zabrakło wzmianki o pet'ach :O może sam admin nie wie że ma taki plugin jak mypet :O

strasznie bidny serwer  ,

- brzydki spawn (ogólnie bo do budynków nie mogę sie przyczepić ale całość wygląda brzydko)

- Brak informacji ( a te co są są strasznie rozrzucone po mapie)

- drop zelazo ~= węgiel , bardzo ale to bardzo zryty drop z kamienia

+ magia <- jako taki mały dodatek , szkoda tylko że tak mało wykorzystany plugin na magię

Opublikowano

lipa , serwer kiczowaty zrobiony chyba w 5 min (no ze spolszczaniem to może 10) , no ale od początku

- wchodząc na serwer oczom ukazuje się Wspaniały spawn < wspaniały w odniesieniu do domków/ budowli  > mapa do okoła brzydka i odtrąca (widać że walczył na niej miszczu brush'a )

- aby czegokolwiek się dowiedzieć trzeba poszukać odpowiedniego domku no i niby nic nadzwyczajnego gdyby nie to że gdy już znajdziesz domek z odpowiednimi informacjami i do niego wejdziesz to cały poradnik ogranicza się do wpisz /clan po więcej informacji itp (piszę z głowy bo nie pamiętam dokładnie jak to było napisane), co Jest o tyle durnym rozwiązaniem że aż szkoda pisać (a to już 3 linijka) , prościej wygodniej i dla ułatwienia wszystkim zycia (zwłaszcza nowym graczom) wystarczyły by 3 tabliczki na spawn (od tak aby wszystkie niezbędne informacje były w jednym miejscu) , no ale jak już mamy fajne domki z internetów to je wykorzystajmy :/

- drop jest strasznie odrzucający (już się nie będę czepiał "drop'u z kanienia" którego jestem przeciwnikiem. ale aby zrobić żelazny kilof potrzeba ok (1,5~2)*251 zniszczonego kamienia (ten wynik podaję średnio z tego co mi wyszło podczas gry) czyli aby zdobyć jeden żelazny kilof potrzebujemy około 2 żelazne kilofy :/ absurd ale co mi tam...

- Brak Informacji o magi !!! niby coś tam piszę ale jest to stanowczo za mało !!! no i cały plugin na magię , który jest wykorzystywany w 30% możliwości ...

- kowal ma ceny z kosmosu :) naprawa żelaznego kilofa kosztuje prawie tyle co 2 diamenty (kilof bez enchantów )

A w prezentacji zabrakło wzmianki o pet'ach :O może sam admin nie wie że ma taki plugin jak mypet :O

- brzydki spawn (ogólnie bo do budynków nie mogę sie przyczepić ale całość wygląda brzydko)

+ magia <- jako taki mały dodatek , szkoda tylko że tak mało wykorzystany plugin na magię

Dziękuję za odpowiedź. Pograłeś na serwerze ok. 10 minut, widzę po logach. Szczerze gratulacje.

Aby zobaczyć do czego nas ogranicza ten plugin na magię, trzeba na serwerze pograć przynajmniej z 2/3 dni.

Aaa no tak, dla Ciebie za ciężko z dropem z kamienia? Nic nie zrobię, idź na jakiś łatwiejszy serwer. Nasz nie jest na jeden dzień grania.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Bo jesteś słaby i grać nie umiesz.

Serwer zaje bistyy.

Polecam każdemu, nie jest to serwer na 1 dzień.. jestem tego pewny.

cos ci sie chyba prezka zepsula

Opublikowano

Bo jesteś słaby i grać nie umiesz.

Serwer zaje bistyy.

Polecam każdemu, nie jest to serwer na 1 dzień.. jestem tego pewny.

cos ci sie chyba prezka zepsula

Już naprwiona, dzięki :)

Dziękuję za miłą opinię, zapraszamy dzisiaj wieczorkiem bo będzie wieczór eventów.. jeśli będzie odpowiednio ludzi! :)

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Dziękuję za odpowiedź. Pograłeś na serwerze ok. 10 minut, widzę po logach. Szczerze gratulacje.

Aby zobaczyć do czego nas ogranicza ten plugin na magię, trzeba na serwerze pograć przynajmniej z 2/3 dni.

Aaa no tak, dla Ciebie za ciężko z dropem z kamienia? Nic nie zrobię, idź na jakiś łatwiejszy serwer. Nasz nie jest na jeden dzień grania.

10 min to ty robiłeś ten serwer ,a na "logach" to widziałeś jak przez przypadek połączyłem się z twoim serwerem po czym wyszedłem .. na serwerze grałem (prawdopodobnie grę zacząłem w poniedziałek . sprawdź w "logach") ~3H i nie ma na nim nic specjalnego więcej grać nie zamierzam z uwagi na zryty drop gdzie przez ponad ~3H uzbierałem na 3 żelazne kilofy a resztę kopałem zrytymi kamiennymi kilofami (no a ile można).... wybacz ale nie zamierzam "grac" n a takim serwerze .

aby zobaczyć co dodaje ten plugin musiałem zajrzeć na bukkit.org i poczytać na jego temat ... bo na serwerze jakichś konkretnych informacji nie ma ...

jeśli myślisz że zrobienie Bardzo Małego dropu przedłuży agonię graczy na tym serwerze... to twoja sprawa ...

Twoja wypowiedz jest tak dziecinna i nic nie wnosząca , że aż nie warto jej czytać ... mógłbyś przyjąć na klatę moją negatywną ocenę i się do niej ustosunkować ale nie lepiej zacząć kłótnię

Opublikowano

10 min to ty robiłeś ten serwer ,a na "logach" to widziałeś jak przez przypadek połączyłem się z twoim serwerem po czym wyszedłem .. na serwerze grałem (prawdopodobnie grę zacząłem w poniedziałek . sprawdź w "logach") ~3H i nie ma na nim nic specjalnego więcej grać nie zamierzam z uwagi na zryty drop gdzie przez ponad ~3H uzbierałem na 3 żelazne kilofy a resztę kopałem zrytymi kamiennymi kilofami (no a ile można).... wybacz ale nie zamierzam "grac" n a takim serwerze .

aby zobaczyć co dodaje ten plugin musiałem zajrzeć na bukkit.org i poczytać na jego temat ... bo na serwerze jakichś konkretnych informacji nie ma ...

jeśli myślisz że zrobienie Bardzo Małego dropu przedłuży agonię graczy na tym serwerze... to twoja sprawa ...

Twoja wypowiedz jest tak dziecinna i nic nie wnosząca , że aż nie warto jej czytać ... mógłbyś przyjąć na klatę moją negatywną ocenę i się do niej ustosunkować ale nie lepiej zacząć kłótnię

Nie mam zamiary z tobą pisać, po prostu jesteś za słaby żeby grać na takim serwerze i tyle. Idź na sy ky ky efa hartkór.

Zapraszam was, jest was coraz więcej!

@topic

Cały czas serwer jest udoskonalany, dzisiaj dodamy kolejne 10 zadań!

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Serwer nie jest na dzień grania! Jeśli nie potrafisz sobie poradzić z dropem że stone to możesz zapomnieć o tym serwerze. Jeśli chcesz grać tak że po jednym wyjściu z kopalni masz w ciul żelaza, diamentów, złota, węgla itp to zapraszam na SP.

Co do serwera:

Panuje na nim miła atmosfera lecz niestety jest mało osób grających na tym serwerze co naprawdę mnie dziwi. Serwer powoli zaczyna przypominać HP co jest trochę dziwne ale mnie zaciekawia. Możesz znaleźć mnóstwo spelli do Swojej różdżki a odkrywanie ich nie jest takie proste dzięki czemu rozgrywka zostaje przedluzona o dobre parę dni a może nawet miesięcy. Na serwerze ciągle dodawane są nowe nowości (masło maślane ;-;) które wydłużają grę o parę dodatkowych godzin. Napisałbym więcej ale nie chce odbierać Wam przyjemności z poznawania czarów, zadań itd.

Więc pozdrawiam, żegnam i do zobaczenia na serwerze Hassamn :)

Opublikowano

Bardzo fajny serwer. Panuje na nim niecodzienna atmosfera jak na innych serwerach typu EasyHC.... Nie jest to serwer na jeden dzien... Trzeba długo na nim pograć aby osiągnąć cele , które sami sobie nadamy po wejściu na serwer :)   Polecam i zapraszam!

Opublikowano

Bardzo fajny serwer. Panuje na nim niecodzienna atmosfera jak na innych serwerach typu EasyHC.... Nie jest to serwer na jeden dzien... Trzeba długo na nim pograć aby osiągnąć cele , które sami sobie nadamy po wejściu na serwer :)   Polecam i zapraszam!

Dziękujemy i zapraszamy nowych do gry!

27662950035105166075.png

Arena bossów już dodana i grywalna!

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Polecam, serwer meeega!

Trzeba expić różdzkę, są meega fajne spelle! Nie jest na jeden czy dwa dni grania.  Można na nim grać, grać i grać, a dla gracza to i tak mało.

Wejdź, i się przekonaj!

P O L E C A M ! 

Pamiętaj!

Pisząc do mnie, dodaj

@kuba1300000

na sam początek postu.

W przeciwnym wypadku raczej tego nie przeczytam!

Opublikowano

Polecam, serwer meeega!

Trzeba expić różdzkę, są meega fajne spelle! Nie jest na jeden czy dwa dni grania. Można na nim grać, grać i grać, a dla gracza to i tak mało.

Wejdź, i się przekonaj!

P O L E C A M !

Mało? Tego serwera nie ogarniesz w dzień czy dwa tylko trzeba pograć parę tygodni żeby coś ogarnąć więc wybacz ale niezbyt przemyślane słowo ponieważ tym słowem zaprzeczasz resztę Swojej wypowiedzi dokładniej:

Nie jest na jeden czy dwa dni grania

Więc zapraszam na serwer i w ogóle :P

Opublikowano

Dziękuję za miłe komentarze, zapraszam do gry.

Została otwarta dla was poczęści strefa non-pvp. A mianowicie bazary, na których możecie sobie dorobić troche grosza.

logo8.png

Niedługo...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...