Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Web Developer "webmaster" - BombWork Studio

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Współpraca z BombWork'iem zawsze przebiegała bardzo dobrze. Jest osobą oderujacą usługi na bardzo wysokim poziomie oraz patrząc na liczbę klientów z iloma współpracował mogę go polecić. Swoją prace wykonuje bardzo rzetelnie i zazwyczaj w terminie.

Opublikowano

Tak zgadza się, aczkolwiek miałem z administracją tego serwera pewne niedogodności i zrezygnowali z moich usług, kupili stronę u amatora programisty o którym wspomniałeś. Możliwe że widziałeś nie mój kod źródłowy.

Opublikowano

Nie jestem fanem jego stron, ci co widzieli skrypty to wiedzą dla czego.

Powinieneś wrócić do modeli 3D bo fajnie ci wychodziły.

Opublikowano

Polecam serdecznie, współpracowaliśmy wielokrotnie. Człowiek zna się na rzeczy.

VlTRC8k.png

Tutoriale, free paczki od LA-Graphic.pl

1. Mega paczka grafik prezentacji oraz reklamy by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/1527926-mega-paczka-od-la-graphicpl-prezentacjafbsygnatury

2. Tworzenie loga do własnego serwera metin2 by L&A

http://www.mpcforum.pl/topic/906034-tworzymy-logo-zaawansowany/

3. Tworzenie własnego znaczku GM'a do serwera Metin2 by L&A,

http://www.mpcforum.pl/topic/907712-tworzymy-znaczek-gma/

Profesjonalne usługi graficzne:

Opublikowano

Tak zgadza się, aczkolwiek miałem z administracją tego serwera pewne niedogodności i zrezygnowali z moich usług, kupili stronę u amatora programisty o którym wspomniałeś. Możliwe że widziałeś nie mój kod źródłowy.

U amatora kodera? Nie chce mówić kto tutaj jest amatorem i kradł grafikę z cudzych layoutów i robił wprost identyczne. Mam przypomnieć, jak ładnie zrobiłeś z gotowców stronę xenoxa? Mam dać link do gotowca z którego została zrobiona? Te loga to wyglądają, jak czysto wyjęte z Painta. Jak śmiesz oczerniać Konga skoro sam nie dorastasz mu do pięt, żenujące. 

Opublikowano

U amatora kodera? Nie chce mówić kto tutaj jest amatorem i kradł grafikę z cudzych layoutów i robił wprost identyczne. Mam przypomnieć, jak ładnie zrobiłeś z gotowców stronę xenoxa? Mam dać link do gotowca z którego została zrobiona? Te loga to wyglądają, jak czysto wyjęte z Painta. Jak śmiesz oczerniać Konga skoro sam nie dorastasz mu do pięt, żenujące.

W tym temacie reklamuję się jako programista aplikacji webowych, co do grafiki to używałem darmowych elementów.

Co do kuby to się mylisz. Wiele osób powie Ci że jak robił jakiś projekt bo był "zbugowany" oraz "dziurawy".

Opublikowano

W tym temacie reklamuję się jako programista aplikacji webowych, co do grafiki to używałem darmowych elementów.

Co do kuby to się mylisz. Wiele osób powie Ci że jak robił jakiś projekt bo był "zbugowany" oraz "dziurawy".

Popieram.. Strona którą od niego dostałem była gorzej podziurawione niż moje 10 letnie skarpetki :D.

@topic polecam :).

Opublikowano

A jesteś w stanie podpiąc pod stronę innej osoby swój skrypt doładowań przez PSC? :)

Tak, już raz podpinałem PayPala dla Ciebie, więc z PSC nie będzie problemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...