Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi gdy patrze na smoke

Just Diego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest problem slabego komputera ktory nie wyrabia, zmniejsz grafike albo kup nowa karte graficzna. Przy lepszych komputerach tez masz spadki bo jest to jednak animacja latajacego pylu. Nic sie z tym nie da zrobic. Magia cs

Typowe nabijanie postów, człowieku pomysł logicznie. Zawsze mogłem pograć sobie na 60+ fps'ach, teraz nagle dym muli mnie i spadają mi tak bardzo fps'y. Jeśli chcesz mi pomóc, to napisz coś sensownego. 

Opublikowano

Typowe nabijanie postów, człowieku pomysł logicznie. Zawsze mogłem pograć sobie na 60+ fps'ach, teraz nagle dym muli mnie i spadają mi tak bardzo fps'y. Jeśli chcesz mi pomóc, to napisz coś sensownego. 

To nie jest typowe nabijanie postow, tylko byly patche ktore wizualnie smoki ulepszaja i dla tego wymagania csa poszly w gore. Poprostu teraz smoke je wiecej sprzetu i dla tego zaczela tobie lagowac animacja smoka

Opublikowano

To nie jest typowe nabijanie postow, tylko byly patche ktore wizualnie smoki ulepszaja i dla tego wymagania csa poszly w gore. Poprostu teraz smoke je wiecej sprzetu i dla tego zaczela tobie lagowac animacja smoka

XDDD

Daj mi linka do aktualizacji wizualnej smoków która nastąpiła w ostatnim miesiącu, to dostaniesz ode mnie nobla koleś.. Najlepiej nie wypowiadaj się w tym temacie.. Czekam dalej na sensowne pomysły.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...