Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hearthranger_v.3.2.0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przedstawiam wam Hearthranger w wersji 3.2.0. Istnieje temat z hearthrangerem jednak autor nie aktualizuje go i wrzucona tam wersja jest stara.
Bot nie jest mojego autorstwa.
Funkcje

• Granie areny
  • Obsługuje karty domyślne i z dodatku GvG
  • Działa na wszystkich serwerach i językach
  • Działa w tle
  • Wykonuje dzienne questy
  • Naśladuje naturalne ruchy myszki

Instrukcja używania

• Wypakuj i uruchom  Hearthrangera jako administrator
  • Wybierz deck w hearthrangerze
  • Uruchom Hearthstone
  • Graj

Bot działa lepiej z customowymi deckami, które można znaleźć w internecie. Możliwe, że jeśli będzie potrzeba to wstawię takie tutaj

Link do pobrania http://www.mediafire.com/download/jcuf646mswgug5u/HearthRanger.rar
Link do scanu https://www.virustotal.com/en/file/e1753775977cdeb333caf54c747eb2a9f08fbfd9b24a791f743630e4a74b1cc6/analysis/1433272388/
Widać, że plik jest czysty, antywirus może wyświetlać jakieś powiadomienia, ale to dlatego że ten program "przejmuje" naszą myszkę i klawiaturę

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

mam świeże konto w heartstone, pomoże ktoś jaki deck czy cokolwiek pod tego bota? będą lajki

win7 32bit ;x ujxioh.jpg

Opublikowano

To mój pierwszy bot, dlatego mógłby mi ktoś podać jakiś mega deck do tego bota? 
Prosiłbym też o poradnik jak wszystko ustawić lub link do niego o ile takowy istnieje

Dziękuje!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ppm->wlasciwosci-> i na dole bedziesz mial przycisk odblokuj potem klikasz zastosuj i ok  tak na wszystkich plikach exe i dll

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja tam cisne na hearthrangerze po 5-6h dziennie od niecalego tygodnia, bana nie ma. Wczesniej cisnalem na hearthbuddy na cale noce wywalalem go dzien w dzien - bana nie ma.

518831445005751729602.png

Opublikowano

Gram na tym od września, bana do tej pory nie ma także zapraszam do pobierania póki za darmo jeszcze jest. Mówią, że niedługo sie kończy okres free bety. ;(((

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...