Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 123
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie te nowości, bo nie widzę ?

Wydaje mi się, czy już startowaliście wcześniej ?

Prezentacja brzydka, ale mimo wszystko życzę powodzenia :)

Opublikowano

Gdzie te nowości, bo nie widzę ?

Wydaje mi się, czy już startowaliście wcześniej ?

Prezentacja brzydka, ale mimo wszystko życzę powodzenia :)

Już raz startowaliśmy ? Przeczytaj dokladnie temat , chociaż 2 pierwsze zdania....

1402682353-PolonezCaroPlus.jpg

Opublikowano

Z chęcią zagrałbym, ale na pewniaku. A tu nie wiadomo, jak to będzie. 

Życzę powodzenia. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Prezentacja słaba 2/10. Bronie brzydkie zbroje to samo.  Nawet nie wiesz co piszesz. "Bonus wchodzą max" 10-20 zalezy od bonow pozdro. xD nie dopasowany system ulepszen 4 zbr 5broni 1000000 bizuterii jak dla mnie zenada Forum robił chyba jakiś nieudacznik życiowy. Poza tym słyszałem że navi rozdajesz. bo widziałem ss'y w starej prezentacjii :)

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Z chęcią zagrałbym, ale na pewniaku. A tu nie wiadomo, jak to będzie. 

Życzę powodzenia. 

@3lDiablo

Serwer ma prawie pol roku wiec bez obaw nikt serwera nie zamknie.

Prezentacja słaba 2/10. Bronie brzydkie zbroje to samo.  Nawet nie wiesz co piszesz. "Bonus wchodzą max" 10-20 zalezy od bonow pozdro. xD

Może czytaj ze zrozumieniem?

Bonusy wchodzą zawsze maks , czyli jezeli  jest dla danego bonusu  10% to zawsze 10% ,  a jak 20% to 20% .

Opublikowano

Nieprawda , serwer sie znaczenie rozni .

takie same mapy 

takie same bizu

pewnie takie same misje bo ksiegi mocy u handalry

takie same pety

zbroje do 180 takie same

Jedynie co tu innego to ten jedyny dungeon na 180 i inne bonusy

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

takie same mapy 

takie same bizu

pewnie takie same misje bo ksiegi mocy u handalry

takie same pety

zbroje do 180 takie same

Jedynie co tu innego to ten jedyny dungeon na 180 i inne bonusy

Napewno nie ma tam doliny akreny , lodowych krypt , zorusa , torozusa , setu arlesa , setu oddechu smoka , setu tyriona ,  chyba BSa tez nie maja , sky boxow ,i innych rzeczy ktore zmienilismy a teraz nie pamietam bo dlugo robilismy ten serwer.

Opublikowano

Bossy sa takie same tylko nazwy inne i bs tez ten sam

Nieprawda bossy i bs zostaly dodane niecaly miesiąc temu , a serwer ma juz prawie pol roku.

Pozdrawiam i zapraszam do gry to zobaczysz ze ten serwer nie jest taki jak Laneris. Set na 180 , 189 , 200 lv tez napewno nie jest taki sam

Opublikowano

Nowości jak widać brak , szału nie ma , i raczej nie będę grał a tym bardziej nie wydam swojej złotówki bo myślę że serwer pod hajs, wszystko jest w necie nawet ss, nawet te graficzne odstępy są z neta.

Opublikowano

Nieprawda bossy i bs zostaly dodane niecaly miesiąc temu , a serwer ma juz prawie pol roku.

Pozdrawiam i zapraszam do gry to zobaczysz ze ten serwer nie jest taki jak Laneris. Set na 180 , 189 , 200 lv tez napewno nie jest taki sam

Zamiast pieprzyć co 2 post "Nieprawda" to może to jakoś udowodnisz sensownym zdaniem?

Nawet człowieku zdania nie umiesz poprawnie złożyć i gubisz się w tym co mówisz.

@topic

W ile max level, eq etc.?

Opublikowano

Zamiast pieprzyć co 2 post "Nieprawda" to może to jakoś udowodnisz sensownym zdaniem?

Nawet człowieku zdania nie umiesz poprawnie złożyć i gubisz się w tym co mówisz.

@topic

W ile max level, eq etc.?

Napewno nic nie mówię . Może i piszę chaotycznie ale to przez pośpiech . Serwer nie jest pod IS , wszystko mozna zdobyc samemu .  Poziom też nie trudno jest wbić , tak jak na łatwych serwerach.

Opublikowano

Jak dla mnie mpcforumowa sklejka z takimi nowościami co ich nie widziałem...

...................\/...................

Opublikowano

Dlaczego połowa zdjęć   jest z ramkami a połowa bez czyżby kopiowane z innych prezentacji :P ?

Ps. Nie ma tu nic zachęcającego do zagrania wbiłem bo myślałem że startuje coś nowego a to jak już tyle czasu stoi to nie ma sensu ;)

Powodzenia w trzymaniu go. 

Opublikowano

Ten serwer to odswiezenie tylko on stoi od 2013.... Nie ma sensu tam grac szukam dalej pozdrawiam, jesli ktos znajdzie cos konkretnego podeslijcie mi nazwe serwera na priv panowie dziekuje i pozdrawiam =D 

Opublikowano

Ten serwer to odswiezenie tylko on stoi od 2013.... Nie ma sensu tam grac szukam dalej pozdrawiam, jesli ktos znajdzie cos konkretnego podeslijcie mi nazwe serwera na priv panowie dziekuje i pozdrawiam =D 

@Furiours

Nie od 2013 , tylko od 25.01.2015 . 

Opublikowano

Moze i tak, ale po takim czasie rozpoczecie gry na serwerze nie ma sensu =) Pozdrawiam gracza Pro100WNOSA ktory okazal sie tylko hamem na twoim serwerze + jego zlociste wh =) 
@Astera2

Opublikowano

Corelis i laneris w jednym. Jak widzę nic nie zostało zmienione może inne nazwy bosów, mapy te same i te straszne sety broni i zbroi, no ale cóż powodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...