Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Umieram we śnie

`Penero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć koledzy xD

Na początku pragnę zaznaczyć że nie jest to żaden "troll" ani nic z tych rzeczy..

Otóż.. pewnej nocy gdy już leżałem w łóżku i czekałem aż zasne miałem bardzo dziwne uczucie.

Leże sobie leże i myślę o niczym aż nagle odczuwam jakbym odchodził z tego świata :c

ciężko to opisać to takie uczucie jakbym odlatywał, i mam do wyboru obudzić się i przeżyć lub zasnąć i już nigdy się nie obudzić

Po chwili namysłu :) postanowiłem się obudzić ale nie panowałem nad ciałem.. ruszałem rękoma, nogami, próbowałem otworzyć oczy ale ciągle czułem jakbym odlatywał

nagle udało mi się otworzyć oczy ale dostrzegłem że wcale nie poruszałem rękoma i nogami..

gdy już się obudziłem uświadomiłem sobie to że miałem wybór przejścia na tamten świat..?

nie mogłem zasnąć przez całą noc, gdy zamykałem oczy przypominało mi się tamto uczucie

Nie był to żaden świadomy sen ponieważ czesto miewam świadome sny i potrafie to rozróżnić.

Nie byłem niczym odurzony xD

Nie wiem co o tym sądzić. Miał ktoś podobnie? :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

­Jezus Cie potrzebuje!

trzynastego apostoła do kielicha? :D

@topic

proszę nie róbcie sobie z tego jaj bo to na poważnie mi się przydarzyło

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

­

trzynastego apostoła do kielicha? :D

@topic

proszę nie róbcie sobie z tego jaj bo to na poważnie mi się przydarzyło

Ale serio Ci mówie. Ja od tamtego czasu wszedzie widzę naszego papieża rodaka, nawet na tym forum ciągle, co jakiś screen to papież. Musisz iść spać i z nim pogadać, może da Ci spokój i nie bedziesz przeżywał tego co ja. Masakra... włączasz forum - papież, otwierasz lodówke - papież, włączasz telewizor - papież, czytasz sms i co? Wiadomość... od papieża! Ocipieć mozna

Opublikowano

To uczucie, kiedy po przebudzeniu  nie możesz się ruszać, to paraliż senny. Całkiem normalna i naturalna sprawa. Zazwyczaj mija podczas przebudzenia, ale czasami się przedłuża i nie jest to zbyt miłe uczucie.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

To uczucie, kiedy po przebudzeniu nie możesz się ruszać, to paraliż senny. Całkiem normalna i naturalna sprawa. Zazwyczaj mija podczas przebudzenia, ale czasami się przedłuża i nie jest to zbyt miłe uczucie.

leże sobie leże z pełną świadomością aż nagle czuje że odlatuje na drugi świat i nie mogę się ruszyć

tak jakbyśmoja dusza ze mnie wyleciała

teraz się z tego "śmieje" ale wtedynie było mi do śmiechu.

ps. paraliż senny to mam jedynie po 0,7

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Czujesz jakiś ''bul'' / ''rzal''? :v

nie no, tak serio to ile godzin spałeś przed tym?;]

jeśli o to chodzi to nie czuje żebym miał coś na sumieniu

powiem więcej.. jestem dla wszystkich miły, serdeczny i pomogę każdemu na tyle ile będę w stanie :)

Nie pamietam ile spałem ale 6h to na 100%

Dobra, koleś, idź do lekarza. Nikt ci na takim forum nie pomoże.

ale ja nie proszę o pomoc :)

uważaj na harnasia bo to typowy troll

wiem xD

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Idź do lekarza/psychologa/psychiatry/egzorcysty, serio.

Tutaj raczej nikt nie ma tak rozległej wiedzy medycznej :P

Opublikowano

tak jakbyśmoja dusza ze mnie wyleciała

Nie ma czegoś takiego, jak "dusza". Nic z ciebie nie wylatuje, chyba, że chodzi o powietrze. Jeżeli twierdzisz inaczej, to szukaj dobrego psychiatry.

gdy już się obudziłem uświadomiłem sobie to że miałem wybór przejścia na tamten świat..?

Na tamten co?

Człowiek nie może sobie umrzeć "ot tak, bo miał okazję, to sobie umarł". Mózg za wszelką cenę będzie starał utrzymać cię (się) przy życiu i bez przerwy sprawdza logi pracy wszystkich narządów. Jak coś jest nie tak, to da ci o tym znać, np. bólem.

Dlatego nie możesz się sam udusić, np. wstrzymując powietrze na długi czas, bo kiedy zemdlejesz, to i tak zaczniesz znowu oddychać. Musiałbyś użyć zaawansowanych narzędzi, np. liny.

Generalnie, jak wiesz, ile to jest 2+2, to jest jeszcze dla ciebie ratunek. Jak masz z tym problem, to dołącz się do reszty i zapisz się do jakiejś szkoły zakonnej, seminarium, czy czegokolwiek związanego z alleluja.

ㅈㅈ.

Opublikowano

6h snu? czy cię really popiehdolilo? :D

weź się wyśpij, idz na jakiś rezonans bani i bedziesz wiedzial czy wszystko wporzo :D

Ja śpię po 5H i też się wysypiam.

1372333810-U137250.jpg

Admin Cienia
Opublikowano

Najlepsza jazda dopiero przed tobą, budziłem się w śnie i dalej śniłem - nie wiedziałem kuźwa gdzie ja jestem, że niby przeskoczyłem nad grobem (wtf?) się rozsunoł i mnie diabeł za noge chwycił i w ognie ciągnoł (a najlepsze co pamiętam z tego snu że powiedziałem tam, we śnie sam do siebie, łee; nie jest tak źle.. rofl) ale mistrzostwo to paraliż senny.. ;D niby się budzisz ale nie do końca, jak chcesz otworzyć oczy to powieki napierdalają jak sukinkot i widzisz tylko częściowo przez nie, wołasz ale wołasz tak jakby wewnątrz siebie, najlepsza przygoda z paraliżem jaką miałem to gdzie jak zwykle się nie idzie dobudzić i miałem wrażenie że coś złapało mnie za nogi u rzuciło mną o ściane na drugi koniec pokoju, i czułem jak leciałem w te ściane i zleciałem po niej w dół. ;D

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Najlepsza jazda dopiero przed tobą, budziłem się w śnie i dalej śniłem - nie wiedziałem kuźwa gdzie ja jestem, że niby przeskoczyłem nad grobem (wtf?) się rozsunoł i mnie diabeł za noge chwycił i w ognie ciągnoł (a najlepsze co pamiętam z tego snu że powiedziałem tam, we śnie sam do siebie, łee; nie jest tak źle.. rofl) ale mistrzostwo to paraliż senny.. ;D niby się budzisz ale nie do końca, jak chcesz otworzyć oczy to powieki napierdalają jak sukinkot i widzisz tylko częściowo przez nie, wołasz ale wołasz tak jakby wewnątrz siebie, najlepsza przygoda z paraliżem jaką miałem to gdzie jak zwykle się nie idzie dobudzić i miałem wrażenie że coś złapało mnie za nogi u rzuciło mną o ściane na drugi koniec pokoju, i czułem jak leciałem w te ściane i zleciałem po niej w dół. ;D

O cholera, od dawna mam takie coś z tymi powiekami i nigdy nie wiedziałem o co chodzi :D niby się budzisz budzisz ale nie możesz i jakieś monstrum we śnie cię zabija :<

201581433273810245187.jpeg

Admin Cienia
Opublikowano

O cholera, od dawna mam takie coś z tymi powiekami i nigdy nie wiedziałem o co chodzi :D niby się budzisz budzisz ale nie możesz i jakieś monstrum we śnie cię zabija :<

To jest powszechne zjawisko, z tymi powiekami, po którymś tam razie miałem już beke ale z początku byłem posrany.. :P Z tym że to jest jeszcze lajtowo, niektórzy podczas paraliżu widza cienie, zjawo podobne widma itp :P Oczywiście to wszystko mózg ale to jest pół sen/pół wybudzenie, taki koszmar na jawie i może być niezła shiza na całe życie po czymś takim. :P

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Cześć koledzy xD

Na początku pragnę zaznaczyć że nie jest to żaden "troll" ani nic z tych rzeczy..

Otóż.. pewnej nocy gdy już leżałem w łóżku i czekałem aż zasne miałem bardzo dziwne uczucie.

Leże sobie leże i myślę o niczym aż nagle odczuwam jakbym odchodził z tego świata :c

ciężko to opisać to takie uczucie jakbym odlatywał, i mam do wyboru obudzić się i przeżyć lub zasnąć i już nigdy się nie obudzić

Po chwili namysłu :) postanowiłem się obudzić ale nie panowałem nad ciałem.. ruszałem rękoma, nogami, próbowałem otworzyć oczy ale ciągle czułem jakbym odlatywał

nagle udało mi się otworzyć oczy ale dostrzegłem że wcale nie poruszałem rękoma i nogami..

nie mogłem zasnąć przez całą noc, gdy zamykałem oczy przypominało mi się tamto uczucie

Nie był to żaden świadomy sen ponieważ czesto miewam świadome sny i potrafie to rozróżnić.

Porażenie przysenne

Opublikowano

Cześć koledzy xD

Może Tobie śnią się sny o lataniu, zamiast o spadaniu? Jak np. położysz się zamkniesz oczy to czasami jest możliwe, że będzie Ci się wydawało ,, że łóżko kręci się '', może miałeś coś podobnego? Z resztą sny są bardzo realistyczne to dlatego ,, miałeś uczucie, że masz wybór ''.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Może Tobie śnią się sny o lataniu, zamiast o spadaniu? Jak np. położysz się zamkniesz oczy to czasami jest możliwe, że będzie Ci się wydawało ,, że łóżko kręci się '', może miałeś coś podobnego? Z resztą sny są bardzo realistyczne to dlatego ,, miałeś uczucie, że masz wybór ''.

jak byłem mały i spałem to miałem takie uczucie że ciągle spadam w dół.. spadam, spadam aż nagłe poczułem że zbliżam się do "gleby" i od razu się obudziłem.

W ogóle mam popierdolone sny.. kiedyś też miałem taki normalny sen w którym mój dom się palił w którym była cała rodzina, a ja mogłem uratować tylko jedną osobe..

jak dalej będę miewał takie sny to p******e kupuje kilogram władka i nie śpie never ever k***a

@Szymon2727

to nie był sen że mam wybór niebo/ziemia tylko to było takie uczucie

nie był to sen na 100% ponieważ leżałem sobie w łóżku myśląc o niczym aż nagle poczułem że odpływam i coś jest nie tak.. reszte historii znacie :_

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...