Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o trainowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jako iż nie mam duzego doswiadczenia z trainerami (w sumie to zerowe) mam pytanie. Mianowicie, czy przy trainowaniu bardziej oplacalne jest kupowanie nowych kontraktów i dawanie ich zawodnikom, czy po prostu kupowanie tych brązowych zawodnikow (ktorzy chyba maja 7 meczy, kosztuja 200)? Co jest bardziej opłacalne? Jakies wskazówki od ludzi ktorzy juz troche w tym "siedzą"? :)

Opublikowano

Kupujesz tylko i wylacznie brazowe paczki.

W kazdej paczce jest (jak dobrze pamietam) od 2 do 4 zawodnikow, kazdy ma po 14 kontraktow na sobie + do tego dochodza zwykle kontrakty.

Nie ma nic bardziej cost effective. Kupowanie z listy transferowej to poprostu strata kasy.

Opublikowano

Kupuj paczki. Każdy z zawodników ma chyba trochę tych kontraktów na sobie. Jak sobie wyliczysz o wiele bardziej opłaca się kupowanie paczek i wstawianie do składu. Zachowuj również brązowe kontrakty, je też możesz wykorzystać.

Dodatkowo bardziej opłaca się otwieranie, bo zwykle trafiasz 3-6 brązowych kontraktów nie świecących, a na rynku możesz je najniżej wylicytować za 150 monet. Paczka: 400 monet. Powiedzmy, że + - trafiasz 4 kontrakty w paczce.

4 * 150 = 600 monet

I w tym momencie wychodzisz już dużo na plus, a zawodnicy dodają jeszcze wartości.

Mam nadzieję, że mnie zrozumiałeś. Jak coś to wal śmiało, pomogę.

graphic.png

Opublikowano

tak tak, obaj macie racje. Byłem na uczelni i naszła mnie taka rozkmina. Ale gdy do tego przysiadłem i przeanalizowałem to na spokojnie, doszedłem do takiego samego wniosku jak wy. Wolałem jednak zasięgnąc rady weteranów ;P Dzieki wielkie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...