Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VoidElsword nie chcę się włączyć!

predator210

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano :D mam problem z VoidElswordem mianowicie nie chce się włączyć. klikam na ikonę gry, i widać że ładuje się HS, po czym nic się nie dzieje. Po jakichś 15 minutach włącza się czarny ekran z elsworda, pisze brak odpowiedzi i się wyłącza. Kilka miesięcy temu grałem sobie normalnie, nwm czym to jest spowodowane D: halp

Opublikowano

Możliwe, że wprowadzają nowego patcha, a dokładniej event z okazji urodzin Voida :")

Ark pisał, że nie wprowadzają niczego nowego, a sami GameSages nie wiedzą o co chodzi. Poza tym wątpię, aby tak w beznadziejny sposób to wprowadzali, nawet jeśli miałaby być to niespodzianka.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

"

Status: Offline (Unexpected Downtime)

One of our core third party providers has went off grid without any notice and we're currently waiting on new allocation as they have caused us quite a few unexpected downtimes in the past several months.

There's no ETA as of when we will receive what we need, but hopefully it won't be more than a couple of days.

Feel free to use this downtime thread if you're bored - <HERE>

We apologize for any inconvenience this has caused and for the delayed news post."

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

A myślałem, że moja zbyt duża ilość modów do elsa coś zepsuła xD Jak to dobrze, że to coś u nich...

ghx85ZR.gif

1461820_551788328241435_517423891_n-272x

Opublikowano

Kurde niby teraz już void działa mi dalej nie chce się włączać. Odpala się plansza z patchem i cały czas jest 0%. Czekam już z 40 min i dalej nic, a zwykły Elsword działa bez problemu...

Opublikowano

Kurde niby teraz już void działa mi dalej nie chce się włączać. Odpala się plansza z patchem i cały czas jest 0%. Czekam już z 40 min i dalej nic, a zwykły Elsword działa bez problemu...

Bo to jest tzw. "strees testing". Nie wszystkim działa.

Wejdź w folder Elsa -> data, zrób skrót "x2.exe" (przykładowo na pulpicie), wybierz właściwości i dopisz formułkę

pxk19slammsu286nfha02kpqnf729ck

w elemencie docelowym.

Nie wiem czy zadziała, bo mi Void uruchamia się normalnie, no ale spróbować można.

Przykładowo:

C:\Users\predator210\Desktop\Client_V1.4Full\data\x2.exe pxk19slammsu286nfha02kpqnf729ck

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...