Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początkowy deck Łowcy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Czy ten deck narazie styknie?

Gram od 4 dni, więc nie wiem co dokładnie umieścić w decku, staram się wymieniać karty bez dodatkowych 'bonusów' na te z.

Co byście zmienili w tym decku? (dodali / odjeli / zamienili - jestem otwarty na wszystko, lecz proszę nie proponować mi jakiś legendarnych kart czy epickich, iż poprostu mnie nie będzie stać na ich wytworzenie :))

post-1181501-0-41420700-1433194910.png

Opublikowano

Jak na początek jest okej. Nie musisz nic zmieniać.

Jeśli powiesz ile możesz przeznaczyć pyłu na ulepszenie decku to napiszę trochę więcej.

giphy.gif

Opublikowano

wywal te raptory i wez krokodyle masz strzaly oraz wilki wiec masz alternatywe zabic cos z 3 zycia w next a jezeli nic nie wystawi to ty masz przewage na stole bo malo co zabija w 2 turze stronnika z 3 zycia co do reszty nie jest zle jednak brakuje tutaj fire trapa jak juz masz to wywal kaplanke 1 i wstaw tego sekreta AoE zawsze sie przydaje.

76561198013232167.png

Opublikowano

Jak na początek jest okej. Nie musisz nic zmieniać.

Jeśli powiesz ile możesz przeznaczyć pyłu na ulepszenie decku to napiszę trochę więcej.

jeżeli opłacałoby mi się przetworzenie złotej epickiej karty "Porywacz", Morskiego olbrzyma i miecza sprawiedliwości to mogę wydać 600 pyłu

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Słaby deck, 0 aoe

za wielostrzał wrzuć Wybuchową pułapkę lub frozen trapa

Za sępa trędowatego gnoma

Nosorożec też wypada, wrzuć sierżanta 2/1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...