Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tribal Wars Masters - nowy świat

Piteruum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko pisze sie na to, pozdrawiam ogarne pare osob moze ze swojej starej ekipy i z serwerow speed, bo 4x to naprawde rzez bedzie. Dawno nie gralem juz bedzie z rok ale az tak duzo sie chyba nie zmienilo ;)

b_560_95_1.png

Opublikowano

Zdajecie sobie sprawe, ze skoro to Tribal Wars Masters czyli mistrzostwa to musicie miec opanowane w malym palcu klinowanie , kontrowanie i ogolnie techniczna gre? 

Chyba sie skusze o ile bd osoba co gra nocki wtedy ja obejme dzienna warte kliny , kontry , ucieczki.

Ew. ktos kto poratuje na asystenta farmera bez tego ucieczki z kontr sa nie do wykonania :P

Dodatkowo zaznacze , ze mozna uciec w 10 mili sekund i kogos skontrowac na tyle samo , a druga osoba przewaznie nie potrafi uciekac :D

Opublikowano

Na pewno nie kazdy grajacy tam ma wszystko w jednym palcu ale na pewno duzo potrafi.
Gramy bez spiny kto chce zagra , kazdy ma swoje umiejetnosci , moze sie czego nauczy.
Chcesz to zapraszamy, randomowe osoby wiec tez wiele nie mozna wymagac :)

Opublikowano

Zdajecie sobie sprawe, ze skoro to Tribal Wars Masters czyli mistrzostwa to musicie miec opanowane w malym palcu klinowanie , kontrowanie i ogolnie techniczna gre? 

Chyba sie skusze o ile bd osoba co gra nocki wtedy ja obejme dzienna warte kliny , kontry , ucieczki.

Ew. ktos kto poratuje na asystenta farmera bez tego ucieczki z kontr sa nie do wykonania :P

Dodatkowo zaznacze , ze mozna uciec w 10 mili sekund i kogos skontrowac na tyle samo , a druga osoba przewaznie nie potrafi uciekac :D

Gralem z rok temu na tribalwarsmasters i poziom wcale nie byl bardzo wysoki, wiadomo troche wiekszy niz normalnie ale porownywalny do poznej fazy gry, gdzie wiadomo ze trzeba ogarniac te aspekty. Klina na 10 ms nie potrafie wstawic, cos okolo 100-200 ms mi wchodzilo wiadomo sa na to skrypty etc ale wiele rzeczy mozna nadrobic aktywnoscia i checia do gry, mozesz umiec wszystko na najwyzszym poziomie ale jak nie wybijesz sie na poczatku czyli nie poswiecisz bardzo duzo czasu na gre to i tak na nic.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Serwer startuje jutro o 13 , my wystartujemy w godzinach 19-21 aby kazdy mial mozliwosc wbic.
Proszę o kontakt na PW lub GG.

Opublikowano

Gralem z rok temu na tribalwarsmasters i poziom wcale nie byl bardzo wysoki, wiadomo troche wiekszy niz normalnie ale porownywalny do poznej fazy gry, gdzie wiadomo ze trzeba ogarniac te aspekty. Klina na 10 ms nie potrafie wstawic, cos okolo 100-200 ms mi wchodzilo wiadomo sa na to skrypty etc ale wiele rzeczy mozna nadrobic aktywnoscia i checia do gry, mozesz umiec wszystko na najwyzszym poziomie ale jak nie wybijesz sie na poczatku czyli nie poswiecisz bardzo duzo czasu na gre to i tak na nic.

Reczne kliny sa lepsze od skryptow :)

Skrypt zuzywa przewaznie zasoby maszyny , wiec moze miec opoznienie i strata wioski.

Poziom jak dla mnie i tak jest za niski kiedy ostatnio tam gralem , ale trzeba tez miec dostep noca , bo wiadome jakis koles z zagranicy cie ubije , bo akurat u niego jest dzien , a ty spisz i koniec przygody :D

I nie trzeba poswiecac wiele czasu wystarczy wbijac co jakis czas z 12 razy przykladowo po 10 minut na dzien i zastepca w nocy i masz konto ladnie obstawione.

Jednym ciagiem nigdy sie nie ugra nic.

19-21 to pozno troche lepiej wbic po starcie wg. mnie.

Opublikowano

Z tego co wiem, i tak nie bedzie tam milionow ludzi, bedziemy troche rozbici ale nie bedzie to bardzo przeszkadzalo tak mysle. Ja osobiscie wbijam troszke po starcie, ten fun z topki jest fajny i daje motywacje do gry ;)

b_560_95_1.png

Opublikowano

Okej wiec startujemy odrazu po starcie serwera 13 +, kiedy dacie rade wtedy wbijacie.
Nazwa plemienia bedzie do ustalenia.

Opublikowano

O farming aktywny przy predkosci 4.0 ;D

Bedzie jazda :)

Brak morale , wiec deff to bezsens chyba , ze do klina lub w poznej fazie gry.

Ms 100 odstep x4 daje 0,4 sekundy na klina w razie co.

Lajcik tak to moge grac.

Opublikowano

Jak ktos chce drobnej porady jak szybko farmic zapraszam na pw w grze , ale ostrzegam moj patent na szybki farming i nieustanny kosztuje :D

Lionheart233Pl nick.

Opublikowano

Wiesz rozbuduja sie gracze to bedzie jadka , ale skads musisz miec surke by podbijac innych... poza tym jak znajdziesz dzialajacego bota do tego to powodzenia :P

Opublikowano

Moze naucz sie grac normalnie :)

Skoro umiesz odpalic tylko bota 24/7 to zapraszam na jakas rundke szybkich przeciwko mnie i zobaczymy kto wygra ja czy ty :D

Opublikowano

Jest ciezko bo sa zgrane składy ktore biora sobie zasty na zmiane zeby farmic lub sa aktywni pewnie z 15h dziennie,
No ale nie poddajemy sie.

Opublikowano

Ktos chetny na co-playera? 

W godzinach nocnych tj. 22/23-08 rano.. obowiazki farmic... budowac (to co zaplanuje) i kolejkowac wojsko.

Wymagane umiejetnosci , klin , synchro lub w razie potrzeby powiadomienie mnie , ze sobie nie dasz rady.

To tyle , kontakt pw lub gg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...