Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konkurs! Map Kit Challenge!

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

850641433185966477327.jpeg

Grupa Smite Polska, która znajduje się pod pieczą Bartka (Haker519) wraz z Hi-Rez ogłosiła konkurs dla polskiej społeczności Smite. Na czym będzie on polegać? Musicie stworzyć własną mapę do Smite. Nie ma żadnych ograniczeń jeżeli chodzi o pomysły - niech poniesie Was fantazja! ;) Wyprzedzam od razu pytanie wszystkich osób, które zechcą zarzucić, że konkurencja jest dobra tylko dla grafików. Nie prawda! Wygląd to jedno, ale o zwycięstwie może zadecydować Wasz opis mapy, którego nie może zabraknąć. Prace składacie tylko i wyłącznie na oficjalnym forum Smite w dziale dla polskich graczy:

http://forums.smitegame.com/showthread.php?74332-MAP-KIT-CHALLENGE-zgłoszenia-prac

Nagrody ufundowane przez Hi-Rez to 800 gemsów + skórka dla Bastet Kawaii Pop. Jest także nagroda publiczności w postaci 800 gemsów, ale tylko w wypadku, kiedy do konkursu zgłosi się przynajmniej 10 osób. 

Więcej informacji na temat konkursu znajdziecie na forum Smite:

http://forums.smitegame.com/showthread.php?74334-konkurs-MAP-KIT-CHALLENGE-Stwórz-swoją-mapę-w-SMITE

@Lord Makin wyraził zgodę.

Opublikowano

Tak jak Miyoshi piszę. 

Wszystko dzieje się na oficjalnym forum Hi-Rez Studios.

Prace oceniane są przez moją administrację + jedną osobę z Hi-Rezu.
Nagrody są ciekawe, jak dorwiemy znaczną ilość prac to wywalczymy dodatkowe nagrody :)

Serdecznie zapraszam do brania udziału.

Oficjalny polski moderator na forach Hi-Rez ( SMITE )
Założyciel grupy SMITE POLSKA na Facebook`u.

ESL POLAND, SMITE STAFF.
Menedżer SMITE noMercy

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Hmmm... pomysł bardzo fajny i kreatywny - takie konkursy to ogromny plus, a nagroda bardzo cenna i warta rywalizacji.

Szkoda, że nie mam talentu graficzne, to bym coś wcześniej poczarował. :) 

@Haker519 konkurs się już zakończył, prawda? (1 faza)

Opublikowano

Tak. Teraz czekamy na wyniki z Hirezu, i dzisiaj wieczorem powstanie temat z głosowaniem dla  nagrody publiczności.

ESL POLAND, SMITE STAFF.
Menedżer SMITE noMercy

Opublikowano

Wydaje mi się, że konkurs się już dawno zakończył. 

Tak. Czekam na odpowiedź ze strony Hi-Rezu.

Po ostatnich problemach z serwerami, osoba z którą się kontaktuje ma mniej czasu na sprawy przyziemne. Tym samym przystopował kilka moich projektów, w tym Map Kit Challenge. Jutro mam się z nim skontaktować poprzez skype

ESL POLAND, SMITE STAFF.
Menedżer SMITE noMercy

Opublikowano

@Pojdon naucz się czytać ze zrozumieniem ­

Po ostatnich problemach z serwerami, osoba z którą się kontaktuje ma mniej czasu na sprawy przyziemne.

Jutro mam się z nim skontaktować poprzez skype

Ciekawe kto wygra :D 

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...