Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pluginem FunnyGuilds.

MatiMcDonald

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka miał ktoś kiedyś plugin FunnyGuilds ? Denerwuje mnie to że jak robie gildie to jej "serce" czyli ender crystal widać i jest a jak wyjde z serwera i wjede to ni du** nie ma nie widac a jesli ktos byl w chwili zalożenia to widzi dopóki nie wyjdzie z serwera Dało by sie jakoś zmienic to co jest pod nami w chwili zalożenia bo jak zmieniam w configu na cos np drewno , ruda szmaragdu to jest to ale nie da sie potem z tego korzystac tak jak z tego ender crystala ...! Pomóżcie!

• 3 lata później...
Opublikowano

Nie wiem czy po mogę  ale czemu by nie spróbować? 

Zaznacz miejsce serca gildie world editem następnie  //set 0 i wyłącz  serwer Zmień  przedmiot i odpalić ponownie (lepiej aby zamiast /reload było całkowite  wyłączenie  serwera) 

Mam nadzieję  że  to pomoże 

Opublikowano
Dnia 1.06.2015 o 19:46, HardStyl3r napisał:

­To wszystko przez to, że projekt jest porzucony, a jest błąd przez to, że @dzikoysk zrobił takie bloki, których nie ma, a są w tym miejscu, aby "odciążyć serwer". ;)

Dlaczego piszesz, że projekt został porzucony? Ostatni commit 8 dni temu.

@topic Zaproponuj im na githubie, może zmienią to ale wątpię..

https://github.com/FunnyGuilds/FunnyGuilds/issues

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...