Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zamykanie polskich serwisów z filmami online

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Siema, co myślicie o tym, co nasza kochana władza zaczęła odpierdalać? Zostały poblokowane najpopularniejsze serwisy udostępniające filmy online, tj

• seansik.tv
  • torrent.pl
  • torrenty.info
  • tnttorrent.info
  • zalukaj.to
  • ekino.tv
  • ekino.pl
  • iitv.info
  • scs.pl
  • filmmex.pl
  • streamo.tv
  • nonlimit.pl
  • hd3d.cc
  • kino.pecetowiec.pl
  • seans24.pl

Podobno policja poluje też na zalukaj.tv, kinoman.tv czy tez serialeonline.

Troche chujnia, co?  Zapraszam do dyskusji =D

Opublikowano

Od cda to niech się odje.... :D Jedyna strona, która używa takiego odtwarzacza, który działa bezproblemowo na androidach :)

ps. polecam efilmy.net :)

Uczeń
Opublikowano

i tak sciagam z wareza wiec kolo ch.. mi to lata
jedyna z tych stron ktora jest sensowna to seansik ale cda i tak lepsze..

Opublikowano

Strony z filmami czy pirackimi plikami bądą zawsze i nigdy nie znikną, nawet jeżeli zablokują te strony na ich miejsce wyjdą nowe i tak w kółko.­

UGBPHQ1B.png

Opublikowano

Niech się kretyni wezmą lepiej za złodziei w rządzie albo pedofilów w sutannach, bo te " groźne zorganizowane grupy przestępcze" (jak to określił Tefałen) to pikuś przy takich degeneratach społecznych.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

To jest jak hydra, zamkną kilka stron z filmami online a na ich miejscu powstaną kilkadziesiąt nowych stron nie powstrzymają tego, mam nadzieje że nie zabiorą się za kinomana i cda bo to są bardzo popularne serwisy gdzie najczęściej oglądam filmy. 

Opublikowano

Ja i tak ściągam po angielsku FullHD z ThePirateBay i dociągam napisy z NapiProjekt. Tym to nikt nic nie zrobi, tyle razy władze próbowały udupić TPB, a oni ciągle wstają.

W6iB9H1.png

Opublikowano

Mój mózg nie może ogarnąć 

przeszkadza im że taki gimbus jak ja obejrzy sobie film za darmo ale gdy świnie w rządzie robią przekręty na grube miliny to jest spoko...

Opublikowano

Ja polecam swoją stronkę wystartowaliśmy kilka dni temu 

nocnyseans.pl

Strona jest ciągle w rozbudowie, skupiamy się na poprawianiu drobnych błędów oraz na tworzeniu nowych funkcji. Strona jest całkowicie darmowa. Strona jest tworzona na wzór byłego Seansik'a 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Skoro strony nie posiadają praw do umieszczanych filmów, to nic dziwnego, że są kasowane. Osobiście nie będę ubolewał, nigdy nie korzystałem i nie będę. Wole sobie pobrać i wygodnie się uwalić na fotel czy kanapę, a nie siedzieć przy monitorze i wytrzeszczać gały na tą pikseloze.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...