Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

League Of Legends

Yargolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie jaką postać kupić za 1350 IP? Każdy kto gra to wie o co chodzi :) Mam na oku Poppy,Annie i Ryze. Pomóżcie we wyborze drodzy bracia i siostry ^^ Polećcie coś innego jeśli jest lepsze!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na Twoim miejscu olalbym Ryze i bral od razu Annie ;)

Dobry nuke male cooldowny, od 6 poziomu swietnie trzyma lane. I jeszcze ten stun co 5 stackow.

<3

A ryze? Ryze niby dobry, ale jest zbyt squishy jak dla mnie ;)

Annie rlz ;P

@EDIT:

Nie zauwazylem ze jeszcze nad Poppy sie zastaniawiasz... wszystko zalezy od tego czy lubisz grac magami czy tankami bardziej. Kazda z tych 3 postaci w dobrych rekach wymiata jak szalona ;)

Jesli grasz w wersje US i chcesz troche pograc dodaj "Noobiestnoob" ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja wymiatam i polecam shaco jest zarabisty jak umie sie grac mam staty po 30 kill na kilka dedow ;p lub nowa postac Olaf tez wymiata jak sie tez nim umie grac to da rade zabic 2vs1 ;p

2+2=666 i kazdy porzadny ksiadz wam to powie

za najprostszymi rozwiazaniami zawsze czycha zlo!! zycie to nie bajka :P:P:P

strzezcie sie!! rotfl

Opublikowano

ja wymiatam i polecam shaco jest zarabisty jak umie sie grac mam staty po 30 kill na kilka dedow ;p lub nowa postac Olaf tez wymiata jak sie tez nim umie grac to da rade zabic 2vs1 ;p

Shaco 3150.

Olaf 3150.

Ryze jest bewzględnie lepszy od Annie. Łatwiejszy do ogarnięcia. Annie jeśli pójdziesz dobrze w ab. Bd mógł zdjąć gostka na Ulti + Skill. Zresztą w ryze'u podobnie. O ile się nie myle jego ulti daje 160ab. JEśli mamy już powiedzmy 300ab potrafimy bez problemu położyć kogoś na nasze 2-3skille

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...